Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
BMW E36 - JesperLõpuks olen siis ka ametlikult bemmiomanik. Kereks soetasin 316 sedaani, millele tõstan varem soetatud 325 tehnika sisse.
Pildi järgi poleks uskunudki, aga reaalelus näeb see oma hinna kohta üllatavalt hea välja, mõned roostes kohad on, aga ei midagi hullu. Sinine kupee on palju rappem. Nädalavahetusel läheb lammutamiseks, kui kellelgi on huvi mingite kupee kerejuppide või 316 tehnikajuppide vastu, siis andke teada.
Mõtlesin ka, et erinevalt oma senistest tegemistest hakkan esimesest päevast peale kulusid üles märkima, on tulevastel potentsiaalsetel huvilistel hea vaadata, kuhu ja kuidas E36 Cupi auto ehitamisel raha kulub. Niisiis:
* kupee 25000.-
* sedaan 15000.-
-------------------------
Täiendus palju aegu hiljem, neile kes ei viitsi teemat lõpuni lugeda:
Pildi autor: Kain Kalju
01.02.2008 at 19:20
5 edits. Last edited 28.09.2010 at 12:45 by Jesper
BMW E36 - JesperVõib-olla on see kokkuvõttes parem variant, kui mingit poolmädanenud kupeed keevitama hakata. Nüüd pead vaid sebima juppide müügiga aga see ei sega auto tegemist.
Kaks autot odavamalt, kui mina ainult ühe eest maksin, osav-väga osav. Ma igaks juhuks oma auto ehitamise kulusid üles ei märgi...
01.02.2008 at 21:25
1 edit. Last edited 01.02.2008 at 21:25 by peep (Moderator)
BMW E36 - JesperJesper,
Sa pead saatust tänama, et sul selle kupee ostmisega nii läks nagu läks, sest tänu sellele saad sa väga põhjaliku ning seejuures tasuta (!) koolituse BMW ehitusest ja varuosade müügist (kui viitsid ülejäänud nodi müümisega vaeva näha)
____________________________ Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.
BMW E36 - JesperTasub vaeva näha. sellega võib julgelt ühe auto jagu raha tagasi teenida
Kupee kerejupid on heas hinnas
Oota veel, kuni libedaks läheb...
Mina näiteks müüsin eelmine talv kupee parema külje kokku ligi 8k eest maha...
Ja kupee peeglid on kallid...
esistange on talvel minev kaup. aga seda sa vist tahad ise
Kupee esimesed tuled on ka popid Ja kapott
BMW E36 - JesperJa ei tasuks unustada seda, et kui vähegi ruumi on, võiks oma rallikale sobivaid keredetaile kusagil varuks hoida, kunagi ei tea, millises kurvis sa neid uuesti vajad
BMW E36 - JesperEiei, ta mõtles seda et kui ma oma künaga mõnele auväärt kupeeomanikule külje pealt sisse kärutan, siis on hea lepituseks kohe uued jupid asemele anda
BMW E36 - JesperTekkis praktilist laadi probleem: garaaž on külmavõitu, vaatasin välja sobiva soojapuhuri, aga sellele on propaaniballoon puudu. Tutikas balloon maksab meeletult palju (mingi 700 ringis oli parim pakkumine) ja esimese vahetusega annan ma ju selle nagunii sisse, seega äkki kellelgi vedeleb mõni tavaline vene päritolu punane, millest oleks nõus mõistliku hinna eest loobuma?
Mõtlesin et see on maailmalihtsaim asi, KB lahti ja paar kõnet ja... aga võta näpust, pole.
BMW E36 - JesperHehe no sinna ämbrisse ma olen juba astunud, mingi 2 aastat tagasi või nii rentisin süsihappegaasballooni, mõtlesin et kiiresti vaja, kui tühjaks saab siis otsin enda oma. Sunnik pole siiamaani tühjaks saanud Kallist gaasi sisse tagasi anda ka ei raatsi. Eks kui paremat ei leia siis ostan selle uue.
BMW E36 - JesperPropaanist saab rentida mingitel päris mõistlikel tingimustel. A'la kui nende juures regulaarselt vahetamas käid, siis on balloon tasuta vms.
Edit: Ma võin ka detailides eksida. Ballooni hinna pidid tagatisrahana sisse andma ja kui õigel ajal tagasi ei lähe, siis kvalifitseerus asi ostuks ümber. Mul täpselt nii ka läks.
Hih-hih, vabandan juba ette ära OffTopic pärast, kuid pole meil 2 'talve' seda õiget talve olnud. Kui trend jätkub, siis Jesper võiks põhimõtteliselt ka ilma läbi ajada.
BMW E36 - JesperPärast kahte õhtut on sinise pulkadeks tegemise projekt nii kaugel, et on aeg Torx-i padruneid ostma minna Kes teab, mida see tähendab, see vist juba muigab, teistele infoks et käigukasti poltide lahti saamine on ruumikitsikuse tõttu päris lõbus ettevõtmine. Õnneks oli keegi hea inimene starterit paigaldades seda ainult ühe poldi abil teinud, nii et vähemalt see tuli kergesti ära
A mis ma tegelt öelda tahtsin on see, et mootori ümbruse laiali lammutamisega on juba nii palju igasugu huvitavaid asju välja tulnud (puudutusest pooleks murdunud massijuhtmed, pragunenud jahutusvoolikud, klambri asemel nipakatega kinnitatud bensuvooliku ots (!)), et hetkel on juba päris hea tunne selle lammutamise suhtes. Ilma kõike üle käimata oleks tõenäoliselt igasugu probleemid üsna varsti välja löönud, aga vaevalt ma seda teha oleks viitsinud.