Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Põnevaid linkeFlying Lizards müüb oma varuosalao tühjaks, ilmselt on oodata uue Porsche saabumist. Võibolla kellelgi on midagi vaja: http://www.lizardms.com/usedparts/
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Põnevaid linke9. märtsil toimub üks vingete autode oksjon Floridas, kus on muuhulgas võimalik endale soetada läbi aegade üks võimsamaid ringrajaautosid, Porsche 917/30 oma enam kui 1000hobujõulise 5.4l bokser-12 topeltturbo mootoriga.
Põnevaid linkeVinge, et saab niimoodi ajas tagasi vaadata. Hiiu tänavakatse toimus sisuliselt minu tolleaegsetel kodutänavatel ja üritasin pingeliselt meelde tuletada kas käisin seal vaatamas aga vot ei suuda meenutada... Küll on meeles hüppest maandumisel tekkinud kriimud asfaldil.
Põnevaid linkeLahedad projektid jah, ma olen tema toimetamisi 5-6 aastat jälginud. Tüübi keskmine nimi võiks olla Scope Creep - aastate vältel on käsile võetud nii palju eirnevaid projekte korraga, et mina küll kindel pole, et nendest mõni valmis saab.
Põnevaid linkeJames Glickenhaus is turning his garage of dream cars into an auction house tomorrow night, selling off trips to join him and his team testing their one-off Ferrari P4/5 for the 24 Hours of Nürburgring race.
Nojah, kui juba sellist raha välja käima hakata, siis peaks asi ikka bokser-12 mootoriga olema, sobib ka kahest bokser-6 mootorist kokkupandud nö säästuvariant