Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Põnevaid linkeMargus Murakas annab teada:
17-18 detsembril viin Rovaniemis Arctic Driving Center's läbi talvesõidukoolituse. Osalemine oma autodega ja tänavasõidu rehvidega. Autode transport TLN-ROV-TLN on plaanitud treileriga, seega kohtade arv piiratud.
Juhtide transport valikuline: lennuk või laeva+rongiga. Kohale jõudmine 16.detsembril, tagasitulek 19.detsembri õhtul.
Huvilistel kontakteeruda FB või e-maili kaudu: margus (a) prorehv ee.
Sõit radadel nr.18 ja 22. http://www.arcticdrivingcenter.fi/en/testing/our_test_tracks/test_track_2/
Ma lugesin kunagi Soome TM-ist kuidas kuskilt Uus-Meremaa kuurist tõmmati välja Nuvolari poolt pruugitud Alfa P3, noh ja pärast seda olen iga kord kui vanema põlvkonna tutvusringkonnas keegi kurdab et "meil siin vedeleb kuuris mingeid autojuppe, peaks kokkuostu viima" palunud endale need igaks juhuks ette näidata. Järjekordsete Pobeda soolikate imetlemiseks sada kilti maha sõita pole just fun, anoh inimene võib ju unistada...
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Põnevaid linkeKuna siin on koos enamus kurvisõiduhuvilisi ja talvel on ju aeg suveks uue Sauga tarbeks "atra seada", siis vihje: selline kurvisõiduauto siis müügis.
Eks seda oskavad kohalikud porsche-hullud paremini öelda, on see kallis või odav aga tehtud tööd ja juppide nimistu võtab minusugusel silme eest küll kirjuks. Ja ma saan aru, et sellega saab reaalselt kiiresti sõita.
Põnevaid linkeTean seda meest hästi, ta on selle autoga kõvasti vaeva näinud ja masin igati aus. Muidugi veljed tuleks tõsise sõidu eesmärgil teiste (=kergemate) vastu vahetada. Hind on mõistlik.
Telekast tundub asi suht monotoonne aga mitmed minu tuttavad, kes on kohapeal vaatamas käinud on öelnud, et väga kõva show kuni lõpuni. Ehk kel võimalus tekib, siis tasuks külastada.
17.12.2012 at 09:54
1 edit. Last edited 17.12.2012 at 09:59 by peep (Moderator)
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Põnevaid linkeNüüd saab tulla härrasmehe moodi rajale ja seal härrasmehe moodi edasi sõita:
Briti autotootja Bentley teatas, et on valinud seni eelkõige rallispordis Fordi tehasemeeskonnana tuntud firma M-Sport enda partneriks võidusõiduauto Bentley Continental GT3 arendamisel.