Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videodSeda need tsiklimehed on omamoodi hullud. Ise pole tsikliga vaja olnud õnneks sellist värki kogeda. Maastikurattaga on mudastel võistlustel küll sarnaseid poognaid ette tulnud. Siis kütab küll pumba kiiremini tööle
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
quote:Jesper: Hehe, ma kujutan ette mitu korda ta pidi vihmas rajal lõdisema ja pärast trenni kamina ees siniseid varbaid soojendama, et sedasi sõitma õppida
Autod on ikka palju mõnusamad
Ega ta seal midagi väga palju erilisemat ei teinud kui supermoto mehed.
Ise sain hiljuti motokrossi sõites ribi katki kukutud, eks õppimine ongi valus
Läheb liiga OT-ks igatahes. Muidu loomulikult eelistan puhtana autosse ronida ja ka puhtana sealt väljuda.
Ringrajateemalised videodEilses 5th Gearis õpetas Plato üht noort rinkat sõitvat motomeest (kuna ei ole eriti kodus kaherattalistega, siis nime ei mäleta) Aston V8 sõitma. Ei ole nad nii julged midagi Torrent faili leiab www.finalgear.com
Ringrajateemalised videodJess, moto vs auto fleimi polegi foorumis veel olnud Kunagi pidi see aeg kätte jõudma, mis foorum see muidu on.
Aga offtopicut kõrvale jättes, ma väga F1 ei jälgi nii et ilmselt see on juba habemega uudis, aga Spa etapi viimased ringid olid peaaegu sama vinged kui see Villeneuve vs Arnoux Linki pole mõtet panna kuna koguaeg muutub, aga youtubesse tuleb panna kimi vs lewis.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodEks neid NS videosid ole tuhandeid, kuid see siin on minu arust eriline, kuna kommenteerib Hans Joachim Stuck. Ja asi pole selles, et ta on kuulus võidusõitja, vaid see kuidas igast lausest on aru saada, et mees elab ja hingab võidusõitu - väga lahe tekst ! Muidugi, sõit ise kuulub samuti ulme valdkonda, ülikiire...