Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
quote:Umbertto: Kui õigesti mäletan siis sain Rolantsikult kommentaari, et meil oli ju kohal ka läti võidusõitja kes selle "teatepulga meile üle andis"
Minult said selle
Oi hevletti, nüüd olen vist vallandatud Aga nii see oli jah.....
Summer Race 2011No rolants, pole se Urmas nii papi veel midagi . Potensiaali on temas veel küllaga. Aga noh, eks aeg näitab. Äkki hakkavad "papid"
Urmas, Pihlaku Margus ja ka mina juba "veteranide" arvestuses sõitma . NALI.
quote:Trabi: No rolants, pole se Urmas nii papi veel midagi . Potensiaali on temas veel küllaga. Aga noh, eks aeg näitab. Äkki hakkavad "papid"
Urmas, Pihlaku Margus ja ka mina juba "veteranide" arvestuses sõitma . NALI.
jajah, ma tuleks ka ja saaks rivi lõpus omavahel pusida
Summer Race 2011Siin siis väike kokkuvõte S1600 ja noorte sõidust. Peale jäid nii Annuse spinn kiires kurvis kui ka Karu ratta eemaldumine autost paremas kurvis.
Summer Race 2011Jah, actionit oli ka S1600 ja noortesarjas, kuid tegelikult on viimane aeg APPI karjuda ja midagi konkreetset ette võtta, sest 4 autot kummaski sarjas on tegelikult katastroof! Kui järgmisel aastal ilmselt kolm noort osalevad juba meestesarjas (muidugi juhul, kui ei minda järjekordselt püüdma kergelt saadavat noorte meistritiitlit), siis noori jääb ainult ÜKS ja lähiaastatel on ilmselt väga suur konkurents mitte ainult SC ja MC autodele, vaid ilmselt moodustub erus olevatest võidusõitjatest järjekord ka tuletõrjeauto ukse taha, noori aga võidusõitjatena peale tulemas ei ole!
Muidugi see probleem võiks olla täiesti uueks teemaks foorumis.
Vältimaks anonüümsust, samuti erus olev Toomas Seppam
Summer Race 2011Ma ei ole ennem näinud, et ükski BMW CUP-i sõitja selliseid võtteid kasutaks. Pole imestada, et see ei tundunud päris võidusõidu olukorrana. Hea, et ükski kohtunik viga ei saanud. Vanameistrilt ei oleks osanud küll sellist käitumist oodata! Tähelepanematusest või mitte ära mahtumisest tundus olukord ikka väga kaugel olevat.
Summer Race 2011Küsimus "suurele ringile".
Kas meil on muudetud nõudeid autode võistlusnumbritele või on antud standardid vabaks? Silma jäi M33lise superi sinine nr 48. Kui muudetud ei ole siis
quote:Trabi: Küsimus "suurele ringile".
Kas meil on muudetud nõudeid autode võistlusnumbritele või on antud standardid vabaks? Silma jäi M33lise superi sinine nr 48. Kui muudetud ei ole siis
Tehnilisest ta läbi läks... Mul olid tellitud küll mustad numbrid, aga kleepsutegija lasi miskipärast valged :/ Siis otsustasimegi valge tausta ära jätta, muidu poleks numbrit üldse näha olnud.