Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
quote:devilc: Lahedad projektid jah, ma olen tema toimetamisi 5-6 aastat jälginud. Tüübi keskmine nimi võiks olla Scope Creep - aastate vältel on käsile võetud nii palju eirnevaid projekte korraga, et mina küll kindel pole, et nendest mõni valmis saab.
Oma DP1 sai ta päris ilusasti jooksma. Pikes Peaki Unlimited klassi võit sel aastal.
Ma pole Dennisega pikalt rääkima juhtunud hiljuti aga ta naise jutu järgi on järgmise aasta plaan vähemalt rajarekord.
Põnevaid linkeVinge video, mul tõusid ihukarvad püsti! Natuke naljakaks hakkab pidev Veyroniga võrdlemine muutuma, aga samas ka arusaadav, ega muidu tavainimesele selgeks ei tee, et antud GT40 on kange püss. Tõenäoliselt sõitsid mingi VP C16 kütusega ja 3+ bar rõhuga (millega mootor järjest ehk 10min koos püsib kui pedaali all hoida), aga noh see selleks