Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Sain igatahes motivatsiooni juurde. Et sul ju vaid kaks nädalat rohkem aega, et auto uuesti kokku laduda, kui mul...tundub, et võidusõidu värk - kõik viimasel hetkel
quote:Kalmistu: võidusõidu värk - kõik viimasel hetkel
See viimasel hetkel valmimine pole mitte "võidusõiduvärk", vaid asjde viimasele hetkele jätmine. Need kes saavad autod valmis viimasel päeval enne 01.05 võistlust, saaksid auto samapalju valmis viimasel päeval kui see esimene võistlus toimuks kaks või kolm nädalat hiljem
____________________________ Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.
PorgandAndres, võidusõiduautod ei saa mitte kunagi valmis selles mõttes, et nüüd küll sõidan niikaua kui moraalselt vananenud on. Sinugi auto on tihtilugu võistluspaika jõudes paras lego Muidugi võiks proovida kia osta ja rajale minna, nendel on seitse aastat garantiid
PorgandMa ei pidanud eelmises postis üldse sinu autot silmas
Lihtsalt on tava on see, kui võistlus 2. mail, saavad autod sõidukõlbulikuks 1. mail, aga kui võistlus on 31. mail, ei saa nad valmis 1.mail, vaid 30.mail
____________________________ Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.
PorgandNäh, me juba mõtlesime peakorterisse laekunud spioonifotode järgi, et üks auto juures.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
quote:Jesper: Näh, me juba mõtlesime peakorterisse laekunud spioonifotode järgi, et üks auto juures.
Indreku teema kohast küll täiesti teemaväline, kuid lootust ei tasu kaotada. Juba 18 välja jagatud numbile on ehk tulemas veel lisa. Ühe mu sõbra korralikku 325 käisid vaatamas paar meest Pärnust, kes justnimelt soovisid ka cupi autole toorikut. Kuigi tolle auto jätsid nad ostmata...Aga samas tundusid seda masti mehed, et ehitavad ise palju ja ei plaanigi veel niipea rajal olla. Jube kahju ainult, et enne sõbraga kokku saamist sõitsin just neile vastu ja nad 30 sekundit liiga vara lahkusid
PorgandHobused üle loetud, omad olid kõik alles ja teistest karjadest oli juurdegi tulnud, ju on jutud levinud, et olen hea peremees
Kokku oli siis neid natuke alla 300, nüüd jääd ja lund ootama.