Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
quote:Margo koguaeg on kurtnud selle tagumise otsa kohta.
Selleks me rajal käisimegi, et kontrollida, kas vahepealsed muudatused (tagasilla kokkujooks paika ja amordid pehmemaks) aitavad.
Kui palju seal kokkujooksuks sai?
Kui mootoril võimsust jagub, võib spetsifikatsioonist veidi suurema kokkujooksuga kah proovida. Kui rehvi üle ei kuumuta, siis see peaks pidamist pigem veel paremaks tegema.
Vaba rada Audrus igal teisipäevalMootorivõimsusega pole probleemi (3.6, ~340 hj), edasi käib ilusti (~1300 kg). Algne kokkujooks oli 6 mm (!), seda kahe poole peale kokku. Panime 3 mm.
Vaba rada Audrus igal teisipäevalÜritan ka täna tulla, ükskord ometi on kõik eeldused korraga olemas.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Vaba rada Audrus igal teisipäevalsai siis ka täna uut Koni vedru proovitud
ei noh - väga hea, peaaegu rahuldav esimesed 7 ringi, siis hakkas vihma sadama
hea nali oli see, et partsu karu tegi väikese "teene" ja vahetas ka piduriklotsid omaalgatuslikult ära - kahjuks juhtus nii, et racingu (mida pidin pärast jäätmekastist taga otsima) asemel pani tavalised alla - no ja meph siis raja kõrval kommenteeris, et niipalju tuld pole ta pidurites enne näinudki
Vaba rada Audrus igal teisipäevalNjah ma sain parajasti soojendusringi tehtud, kui taevaluugid avanesid. Kusjuures ma just kaalusin garaažis telki käes, et ah ei viitsi võtta, nii ilus ilm
Anoh pärast kolmadat sooja teed hakkab juba vaikselt tore.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Vaba rada Audrus igal teisipäevalIlmataat arvas jah et täna peab harjutama märjal rajal sõitmist. Ja peab ütlema et ega mina pole siiani saanudki nii märjal rajal, lompides, sellise vihmaga ja nii pikalt ringrajal sõita. Minujaoks päris huvitav kogemus .
Tegelikult video on ka seekord jälle olemas, mingist vahepealsest ajast, kuid praegu veel kaameras. Lähipäevadel üritan nähtavaks teha.
Vaba rada Audrus igal teisipäevalEi saa mainimata jätta, et Tehnik madistas seal lompides uskumatu kiirusega, mul oli tükk tegu et bemmiga sabas püsida ja käsitsiajavõtuga tulid mu ajad 1:28-1:30 kanti.
quote:Jesper: Ei saa mainimata jätta, et Tehnik madistas seal lompides uskumatu kiirusega, mul oli tükk tegu et bemmiga sabas püsida ja käsitsiajavõtuga tulid mu ajad 1:28-1:30 kanti.
Mul oli seal veepeal sõites kohati tunne nagu sõidaks jäärajal ja kus minu jaoks on tundunud esisilla vedu parem tagasilla veost ja kus mootori jõud on alati piisav olnud .
Vaba rada Audrus igal teisipäevalMis kella paiku te seal sõitmas käite?
Ise saaks alles ala 6-hest kohale parimal juhul, mis ajal seal nagu rohkemat rahvast on ?
Kuna rajakogemust täpselt ca 10 ringi,oleks huvitav ehk kellegi sabas jõlkuda...
Sabas jõlkumine lõppeb algajate puhul tavaliselt väljasõiduga Ikka kõige parem on ise pusida, siis kui rada peas on loed rajajuhendi ja kogu selle mudru mis siin foorumis sellel rajal sõitmisest aetud on läbi, siis uuesti uute teadmistega relvastatult peale ja... ja uuesti ja... njah, teate ju ise kah
Vaba rada Audrus igal teisipäevalHuh, põnev õhtupoolik, võiks õelda jah
Ise olin kohal mootorrattaga, idee oli siis jesperi autot testida... praegu tagasi vaadates, polnud see mootorratas just parimate plaanide killast
Tallinna jõudes kallasin mõlemast tsiklisaapast liitri vett välja ja varustus kuivab siiamaani :P
Jesperi auto oli päris põnev, peaks mainima... edasi käis vast paremini kui minu oma, tänu ülekandele ja kaalule, kuid pidamist lihtsalt nagu ei olnud Kõrvalt väideti küll, et täiesti normaalne, a noh, mul on enda autost kuidagi padukaga saugat sõites jäänud mulje, et seda pidamist ikka oli rohkem.
Väidetavalt olin sõitnud 1:26,xx aegasid stabiilselt... parimaks jäi vist midagi 1:25,xx kanti.
Mina olen siis see paha inimene, kes olude sunnil teilt teisipäeviti rahakotti kergendab.. Siiani oleme saanud ilusti kõigiga kokkuleppele, kuid esineb ka väheke erandeid. Omalt poolt olen püüdnud kõigile vastu tulla, abiks olla ja nii mõnedki korrad olen saanud ka näpud õliseks (EVO rihmavahetus, mõned rattavahetused jne) Mis on olnud see olnud, kuid palve edaspidiseks neile, kes ikka plaanivad teisipäeviti Saugasse tulla. Kuna raja kasutamine on tasuline ja sellest on ka kõik teadlikud, siis palun ärge laske kohe jalga, kui minu oranz putukas silmapiirile tekib. Mina olen samuti autosportlane ja tean mis kõik maksab, kuid reeglid on kehtestanud Hr Eriste. Samuti pole mõtet hakata vaidlema selle üle kes, kui kaua sõitis ja ala et täna sajab vihma, kas siis saab odavamalt sõita. Minul pole see vähimgi teenimise võimalus vaid vastutasuks olen saanud antud rada kasutada tasuta.(mis on suureks abik oma auto ehitamisel ja testimisel) See on ka kogu point asjale, miks iga teisipäev kohusetundlikult rajal käin ja asjal silma peal hoian. Kogu teie käest korjatud raha läheb otse Eristele (üks kord on tulnud ka ühe mehe kiired ringid enda taskust maksta). Sellest pole vast mõtet rääkida, miks raja kasutamise eest üldse raha küsitakse.
Järgmine teisipäev (19.08) tuleb rajale "kassiiriks" minu naine (ei ole väga kuri) ikka sama autoga (oranz S3) Loodan, et saate hästi läbi ja teda nn üle ei lase. Kõige lihtsam reegel oleks vast see, et keegi ei lähe rajale enne, kui on selle eest tasunud. Siis ei pea pärast mööda platsi kellegil järel käima ja midagi lunima.
Loodan et oleme kokku leppinud
Kui on vastuväiteid, siis laske tulla...
quote:TeamShox: Mul siuke küsimus et kas titelubadega võib ka sõitma tulla ? :P
Rajal sõitmine on omal vastutusel ja lube pole kellegi käest küsinud. Kiiver kaasa ja tule kohale!
Vaba rada Audrus igal teisipäevalMina isiklikult arvan, et selle teisipäevase võimaluse eest tuleb olla tänulik, ning loodame et osalejad ise seda võimalust ära ei riku lõdva suhtumisega selle võimaluse andjatesse, rajasse ja teistesse sõitjatesse. Loodame et omal vastutusel, ka lubade olemasolu osas, ei too kaasa korralagedust või muidu "lasteaeda" mida ei saa hiljem muudmoodi ohjeldada kui tasu piisava tõstmisega.
Vaba rada Audrus igal teisipäevalLauri ja tehniku jutt jumala õige. Olgem ausad, rajal sõitmise tegelike kuludega võrreldes on küsitav tasu ikka täielik peenraha (vrd näiteks Tabasalu rajal toimuva röövimisega).