Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
E46 M3 rajaautoks ?Kõige lihtsam, kui ruumi on, osta mitu E30 keret ja kui sõitval autol plekki kortsutad, siis krutid vajalikud jupid doonoritelt maha. Joke
E46 M3 rajaautoks ?Aga sellise asja saab ju päris kopikate eest kätte: http://www.mobile.de/SID6kT8ZjBTLBiFq4h64jI2LQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1187888157A1Iindex_cgiD1100CCar%5B-t-vctpLtt~BmPA1C101B20C130%81V-t-vCaMiMkQuRDSeUnVb_X_Y_x_ydcsO~BSRA6D1100B13D3500BGND1990CPKWA0HinPublicA2A0A0A0A2A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=109&id=11111111273578221&
on küll jaapanis mõningad tutvused. olen sealt mõned autod ostnud. võin neilt uurida, mis hinnaga saaks. neil kohalikud mr2 on vähe võimsamad ka kui euro variandid. aga siis oleks auto ja mootori andmeid vaja. eks see transport sealt siia on üksikul varuosal tiba keeruline aint.
quote:T.K: XR-ile
on küll jaapanis mõningad tutvused. olen sealt mõned autod ostnud. võin neilt uurida, mis hinnaga saaks. neil kohalikud mr2 on vähe võimsamad ka kui euro variandid. aga siis oleks auto ja mootori andmeid vaja. eks see transport sealt siia on üksikul varuosal tiba keeruline aint.
Üks mats ringrajal või kus iganes ja auto kohe mahakandmisele. Kasko ka ei maksa kui näiteks opentracki ajal matsu panna.
See on ikka nii väga plastik, et ikka on täitsa plastik.
Saan vast MR-ile lõpuks uue mootori. Eks siis näeb, kuidas sellega sõita on.
E46 M3 rajaautoks ?Pakun, et sellise matsu korral läheb pea iga (väike) auto mahakandmisele. Sisuliselt pole ka vahet, kas plastik katki või plekk kõver. Ainus asi Lotuse puhul on tõesti nii, nagu Peep siin millalgi mainis, et suurema matsu korral läheb alumiiniumist liimitud monokok kõveraks ja siis ei aita muud, kui selle vahetus ($$$$$$) või mahakandmine.
Aga selle threadi kokkuvõtteks soovitaks, et vähem möla, pikem samm ehk siis niisama jutult tegudele.
quote:devilc: Pakun, et sellise matsu korral läheb pea iga (väike) auto mahakandmisele. Sisuliselt pole ka vahet, kas plastik katki või plekk kõver. Ainus asi Lotuse puhul on tõesti nii, nagu Peep siin millalgi mainis, et suurema matsu korral läheb alumiiniumist liimitud monokok kõveraks ja siis ei aita muud, kui selle vahetus ($$$$$$) või mahakandmine.
Aga selle threadi kokkuvõtteks soovitaks, et vähem möla, pikem samm ehk siis niisama jutult tegudele.
Mis siin ikka hetkel nii väga tegutseda saab.
Exige-i ega Elise Eestis pole. CSL-i samuti mitte. Cayman S-i ka mitte.
Ootan, millal Saksamaale lendan, siis saan ka nimet autosid proovida.
15-17. Frankfurti näitus ja veel väheke ringi tõmblemist.
Või arvad, et see on väga vale, kui siin vähe kõvema häälega arutleda?
Ma teen seda eelkõige sellepärast, et kui kellegil teisel sarnased valikud tekivad, siis tal on juba lihtsam.
Teab plusse ja miinuseid.
quote:devilc: Exige S ja Elise on Eestis vähem kui kahe nädala pärast. Cayman (mitte S) on kah olemas.
Asjade üle võib arutleda muidugi, lihtsalt jõudsime kasutatud M3 juurest 997 Carrera S-ini vahepeal ehk kippus niisama kõvatamiseks ära. IMO mõistagi.
Ei kõvata ma midagi.
Tavalise Caymaniga ei taha igaksjuhuks sõitma minna. Kardan, et jätab halva mulje.
Ma seda TechArti käisin torkisin igalt poolt. Sõita sel hetkel ei tahtnud. Nüüd viidi see auto Hispaaniasse.
Carrera S-i kohta juba kirjutasin, et läheb liiga kalliks 1,4MEEQ jääb ära, kuna olen harjunud ikka mitut autot korraga pidama.
Mulle meeldib enne ostu ikka kõvasti kaaluda ja teste uurida jne jne... mitte lihtsalt valida "punane" auto või muu asi.
Ma ei ole nii rikas, et osta iga ettejuhtuv asi ära ja alles pärast mõelda, kas meeldib või mitte.
quote:Silwer: Kas see Marko Asmeri CSL ei ole siis enam Eestis?
see pole minuteada müügis.
Ühe Eesti numbritega CSL-i leidsin, kuid see on Hamburgis.
Olen Asmerite CSL-is kunagi ammu kõrval istunud. Sel korral ei jätnud CSL küll mingit muljet.
Pigem halva kui hea, sest tol hetkel ma ei mõelnud kiire ringi peale, aastaaeg oli talv.
Siis juhtis seda autot Marii, Marko õde.