Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodNoh, ma olen kuskilt lugenud mingit pigem sellist kirjeldust C-grupi ajastust, et klots põhja ja ainuke mõte on et kas mõni rehv läheb nüüd pauguga või kannatab veel selle korra ära See põlvede ja suitsu legend on üldlevinud, aga ei usu et see 80ndatel teemaks oli.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videod2. jaanuaril hakkas pihta selle aasta Dakar Rally. Esimese kahe päeva kokkuvõtted saab siit
Ei ole küll ringrada, kuid päris põnev vaatamine siiski.
Ringrajateemalised videodF1 on muidugi võrreldamatu asi juba iseenesest aga selle kurviga on veel nii, et mäkketõusul on kaks tõusunurga muutust ehk kergendust ja kui masinal on väga hea downforce, mida tavamasinatel ei ole, siis sellest on suur abi. Esimene jõnks on umbes seal kus auto liigub parema äärekivi juurde ja teine umbes seal, kus autod aia taha ära kaovad ja vasakule keeravad.
Kiiremad rajapäevaautod a'la GT3 läbivad tõusu min. kiirusega 200+ kmh, põhjas on 250+. Vormelid on vist pea 100 kmh kiiremad ?
Ringrajateemalised videodAdenauer Forst avariid 70'ndatel. Klipp on siin eespool küll olemas aga see sisaldab mitmeid intsidente, mida vähemalt mina varem näinud pole ehk täiendatud versioon. Selgituseks niipalju, et tegu on kurviga kus rada mitte tundev juht kõige suurema tõenäosusega eksib, kuna raja kõige kiiremale lõigule järgneb ootamatul aeglane, ahenev kurv, mis ei ole nähtav enne kui sinna juba sisened. Põhimõtteliselt pole tänapäeval selles osas midagi muutunud, kurvis on alati pealtvaatajaid kaamerad käes, sest suhtelisel kindlasti saab teravavõitu materjali. Ainult nüüd on inimestel turvavööd kinni ja nad ei kuku autodest välja.