Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Põnevaid linkeMa juba arvasin, et see link viib mõnele XXX lehele. Hää et niigi läits !!
Minu arvamus on samas ikkagi, et kogu see stuff on igatipidi üks tõeline xxx nagunii, peale oskuslikult ja hea tehnikaga tehtud piltide ei saa sellest automudelismi nikerdisest mitte kui mõmmigi aru ... vist vanadus ??
Tegelikkuses olid paljud masinad hoopis muljetavaldavamad kui pildipeal paistavad. Aga tuleb tõdeda, et enamik neist jättis mind siiski täiesti külmaks. Siim vana tuuninguhaina minu arvamust ei jaga kindlasti
Põnevaid linkeOh jah, ma ka klikkisin ilma kommentaare lugemata larts lahti ja pidin tükk aega DTMi monokokide pilte vaatama et vaimne tasakaal tagasi saada.
Anoh igaühele oma. Retrospektiivis võtab kaanepilt selle teema hästi kokku
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Põnevaid linkeEi sooviks riskida sellega, et autofoorumis ühegi naissoost isiku välimust kommenteerida, aga parafraseerides tuntud vanasõna: teibi Panamerat palju tahad, ikka näeb välja vähe metsa poole
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Põnevaid linkeTuuningmasinate puhul pole absoluutselt mõtet keskenduda nende võimalikule või võimatule funktsionaalsusele, ilule, praktilisusele, hullumeelsusele või misiganes ikkagi mõõdetavale-tajutavale suurusele, sest see lihtsalt pole nii. Tippmasinate puhul on minujaoks lihtsalt nauditav mentaliteet, et "jah ma tahan ja ma ka saan" seda või teist teha. Ei ole mitte mingeid piire, reegleid või kirjutamata seadusi. Kui rajamasinate, helimasinate, kiirendusmasinate ja misiganesmasinate jaoks kehtivad reeglid või elementaarsed nõuded (auto võiks ju olla võimeline ise liikuma) siis optilises tuuningus sellist asja pole olemas. See, kas me neid autosid mõistame, vihkame või heaks kiidame, on juba totaalselt erinev teema.
Ise sai kunagi ainult optilisega tegeletud (sest kapotialust tehnikat ma ei jaganud ja see polnud nii levinud) ja kuigi ma ei teeks endale sellist autot enam iial siis vaadata on neid siiani ülilõbus. Lihtsalt seda inimeste mõttemaailma, oskuste-soovide ja finantside salatikaussi.
Põnevaid linkeTavaline tankisti kiiver. Kui ma ei eksi, on krossirattal 304 Ploom/Suurkuusk... Kalevi klubi märk on neil igatahes korvil.
Toona sõideti M-72'ga ka soolona krossi. Kirsad, vanad tunked, tankistikiiver. Ja uhati nii kaks tundi Pirita ja Iru ümbruses. Mootorrattad ja mehed oli siis ikka rauast...
Nagu Viperi puhulgi, vajab välimus vist natuke harjumist Aga vähemalt positiivne on see, et ei tehtud retrodisaini, nagu viimasel ajal moes kipub olema.
Põnevaid linkeVäga kena minu silma jaoks. Lugesin just uue mootori kohta, SBC 5 põlvkond, 6,2 l. 450hj/450 ft-lb. Kindlasti on SBC ka üks põhjuseid miks see masin nii normaalne välja näeb, pean silmas madalat kapotijoont.
Uus Mustang on samuti täiesti retrovaba, siin mingi eelvaada:
14.01.2013 at 09:11
1 edit. Last edited 14.01.2013 at 09:14 by peep (Moderator)
Põnevaid linkeMustangist räägitakse üldse veidraid jutte, et V8 läheb ajaloo prügikasti ja hoopis turboga rida 4 on tulevik jms. Kui palju sellest tõele vastab, teavad ilmselt hetkel ainult Fordi töötajad.