Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videodMeil on küll autofoorum põhiliselt aga siin üks karm tsiklivideo NS pealt:
kiiruseid ja sõiduvõtteid vaadates tuleb juba hirm peale, 299 kmh enne SX ja alla rebaseurgu sõites 275 pealt nokka tõsta Mul pole baigiga sõitmise kogemust aga neil peab päris kindel juhitavus olema, et midagi sellist teha ?
Ringrajateemalised videodIlmselt on ülekanne korralikult muudetud ja seepärast näitabki spidomeeter ulmenumbreid. Minu risul on tehasest pandud 16/45 asemel 14/50 ja maanteel sõites näitab kell ühtlaselt 125-130 km/h, reaalselt on kiirus legaalne või selle lähedal.
Ringrajateemalised videodKõik võib olla, video kiiremaks tehtud jne aga BTG jäi alla 8 minuti koos avariipaigas hoo maha võtmisega ja see on ikka väga kiire tsikli kohta... Lisaks olen ise seal samasuguseid sõitmas näinud, kellele ei oleks variantigi järele jõuda oma about 8.30 BTG tempoga.
Edit: viskasin veel korra pilgu peale ja tundub küll, et spido näitab tegelikusest rohkem - kuigi ega sisulist vahet pole.
15.03.2010 at 21:22
2 edits. Last edited 15.03.2010 at 21:40 by peep (Moderator)
Ringrajateemalised videodSattusin lugema sellist raamatut nagu "The Racing Life of Paul Newman". Kindlasti soovitan võimalusel raamatut lugeda, sest tegemist oli uskumatu inimese/näitleja/võidusõitjaga. Peale lugemist sai ka youtubeist videosid otsitud, paar head siin
16.03.2010 at 14:56
2 edits. Last edited 16.03.2010 at 14:59 by fkaasik
quote:Steelrider: Ilmselt on ülekanne korralikult muudetud ja seepärast näitabki spidomeeter ulmenumbreid. Minu risul on tehasest pandud 16/45 asemel 14/50 ja maanteel sõites näitab kell ühtlaselt 125-130 km/h, reaalselt on kiirus legaalne või selle lähedal.
Ma ei tea küll mitte ühtegi mootorratast, mille spidomeeter ülekannetest hooliks. Spido ajam on neil kõigil esirattalt. Ainuke põhjendus tegelikkusest oluliselt erineva kiirusenumbri saamisele on vale suurusega esiratta andmete sisestamine - seda siis juhul kui kompuuter seda võimaldab. Kawa ZX10R ja Suzu Gixxer seda EI võimalda. Küll aga on nende spidod reeglina piiratud 299 kmh peale, suuremaid numbreid lihtsalt ei näidata.
quote:
Ma ei tea küll mitte ühtegi mootorratast, mille spidomeeter ülekannetest hooliks. Spido ajam on neil kõigil esirattalt. Ainuke põhjendus tegelikkusest oluliselt erineva kiirusenumbri saamisele on vale suurusega esiratta andmete sisestamine - seda siis juhul kui kompuuter seda võimaldab. Kawa ZX10R ja Suzu Gixxer seda EI võimalda. Küll aga on nende spidod reeglina piiratud 299 kmh peale, suuremaid numbreid lihtsalt ei näidata.
- M -,
kaks oranži 'risu'
Kui huvi on, siis tule mu garaazi ja ma näitan sulle kõige tavalisemat bike'i kiirusandurit käigukasti väljuval võllil (ketihammasratta juures). Minu 2003 Gixxeril on ta justnimelt seal, täpselt samas kohas oli ta mu 1997 Gixxeril ja tean, et on ka 2004-2005 Gixxeril. Esimese põlvkonna R1-l on ta samuti ketiratta juures, nagu tänapäeval üldiselt tavaline on.
Mina omakorda vaataks huviga kaasaegset bike'i, millel kiirusandur esiratta küljes on. Vanadel pillidel kasutati küll sellist lahendust, toona sageli veel trossiga. Tänapäeval ainult aftermarket spidomeetrite (või oleks õigem öelda datalogger?) puhul, mille signaali ei võeta masina enda elektrisüsteemist, vaid paigaldatakse lisaandurid. Sinna tuleb mõnikord lisaks GPS signaal.
Ringrajateemalised videodkui oleks esirattalt siis ju nokk püsti sõites oleks kiirus olematu, samuti ei tohiks muutuda ka läbisõit. hiljem hea väikse läbisõiduga bike maha müüa
quote:uzzac: kui oleks esirattalt siis ju nokk püsti sõites oleks kiirus olematu, samuti ei tohiks muutuda ka läbisõit. hiljem hea väikse läbisõiduga bike maha müüa
Mu poeg teatas oma rolleri esirehvi (mitte)kulumist kommenteerides, et see ei pidavat ju vastu maad käima . Aga kui baikidel on spido ajam kusagil jõuülekandes, siis ma tunnistan oma mahajäämust ajast. Kõikidel off-road pillidel on ajam ees, ja minu käeulatusse vahel sattuval Honda Pan-Europeanil kah. Honda ajam on mehaaniline, KTMidel mu enese garaažis elektriline.
Aga jätkame autoteemas, biker.ee elab tõesti oma elu .
Ringrajateemalised videodLeidsin Vabamäe ajaveebi kommentaariumist laheda lingi. Tegemist siis Sebringi 12h sõidu lõpuga, kus toimub üks eriti põnev möödasõit ja päris karm sagimine:
Ja siis üks päris lahe time-attack Skyline. Soovitan jälgida kapotti sirgetel ning juhipoolset küljeklaasi Ka muutuva kaldega tagatiib on lahe, tundub mingi lihtsam ja odavam lahendus, ei tea kui keeruline see tegelikkuses on?
Ringrajateemalised videodCorvette Racing Series, episoodid 1 ja 2:
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodKa kõige turvalisematel radadel on võimalik ulmeliste asjadega hakkama saada:
Subaru saab rapla rajal kõik neli ratast maast lahti:
Ringrajateemalised videodSee on kõige ohtlikum koht, just peale üle künka tulemist ehk nähtavus ette null ja auto on kerge. Kui lipumees ei lehvita siis pauk on suht kindel.
20.04.2010 at 10:01
1 edit. Last edited 20.04.2010 at 10:04 by peep (Moderator)
Täiendus: perversne veebileht, klikkige skip intro ja siis alt paremalt Season 2010 trailer.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodChris Harris testib hetke tipptegijaid realistlike superautode kategoorias. Ferrari 458 Italia v Porsche 911 GT3 RS. Chris osaleb Nürburgringi 24 h. sõidul paari nädala pärast koos Röhli ja Von Saurmaga standardsel GT3 RS'il. Samas, nagu nende kahe video pealt näha, mees on lisaks tipptasemel autoajakirjanik ja oskab sõnadesse panna just selle peamise, mis superautode puhul oluline. Ning ka video visuaalne pool, eriti teise osa lõpp on väga hea !
Ringrajateemalised videodNad on täiesti tavalised inimesed, söövad hommikuti putru, kasutavad padrunvõtme juures liigendlüli, klõpsavad momentvõtit igaks juhuks kaks korda...