Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
quote:ESipp: Miata Horror Crash Shows What Can Go Wrong Even In Low-Level Racing
Murtud käeluu, muud ei midagi. Turvapuur ikka abiks! Kahju, et antud sarjas seda võrku pole, mis meil peab olema. Poleks ehk käsi autost välja lennanud...
Pealkiri on eksitavalt hirmus.
Lahtistes masinates on ikka rihmad ümber randmete, see võrk poleks midagi suurt päästnud.
Ringrajateemalised videod vol. 2Ma isegi imestan, et selles Miata sarjas need kohustuslikud pole. Igast Caterhamide ja Ginettade mehed neid kasutavad UK-s päris usinalt. Ja ka drifits on neid kasutusel kui peaks puuriga cabrio sõijtal kasutada olema.
Jõulude ajal tuleb ilusaid asju vaadata, siin lühike kuid hästi tehtud klipp kuidas ehitatakse Porsche 918. Olen seda tänaval sõitmas näinud ja välimus päriselus on silmipimestav. Ajakirjanike sõnul on sõiduomadused sama head, ilmselt hetkel parim hüperauto.
PS. oleks palve, et kui te postitate siia mõne lingi, siis sellega koos võiks olla ka lühike kirjeldus mis lingi taga ootamas ?
Ringrajateemalised videod vol. 2Huvitav misasi see on mida seal 918 videos 0:48 peal mootorisse pannakse?
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Neli esimest autot sõidavad 12 tunni sõidul viimased viis minutit sprinti peale kollaste lippude perioodi lõppu. Nismo tiimile võit üle pika aja, rebimine ülejäänud poodiumikohtadele kestab viimase kurvini.
RCN 8 etapi parimad kahevõitlused ja hullemad näpukad kokku pandud ühe sarja esimese otsa sõitja poolt. Lõbus vaatamine ja ta sõidab autoga mis oleks ka minu valik erasõitja vaatepunktist BMW toodangu hulgast, E92 M3. Annab päris hea ülevaate, mis tasemel on vaja sõita, et seal küsijate hulgas olla. Peale 12 min saavad tal vist rehvid otsa, järgnevad päästmised on juba ulme valdkonnast. Must E36 on muidugi ebareaalselt kiire, poleks oodanud, et uunikum nii kiirelt liigub.
28.02.2015 at 19:55
3 edits. Last edited 28.02.2015 at 20:15 by peep (Moderator)
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO