register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : BMW 325 Cup : Küsimus võimaliku auhinna kohta  
Poster Message
Kaido
Küsimus võimaliku auhinna kohta
Tervitus
Mul on üks segane mõte, mille kohta sooviksin Cupi sõitjate arvamust. Lugu on selles, et mind segab veidi see, et Eesti edukaimast ringrajaklassist pole BMW üldse välja teinud. Kas Eesti BMW Klubi võiks omalt poolt anda välja Cupi sõitjatele eriauhinna(d) hooaja kokkuvõttes? Komplekt võiks koosneda ühest või kuni kolmest auhinnast - mis vormis see täpselt oleks ongi läbirääkimiste teema. On see "aasta uustulnuk", "kiireim Audru ringil (kvalifikatsioonides ja võistlustel välja sõidetud kiireim ring)" või "fair play" auhind või midagi muud sarnast - äkki on teilgi mõtteid?. Täpsustamist tahaks ka auhinna vorm - on see mingi bmw nänn (korralik raamat, mudel, jope - millest ilmselt ei olda väga huvitatud) või midagi tarvilikku võidusõiduvarustusest (uus kiiver, tulekustutussüsteem, rehvikomplekt vms) - meie auhind saaks finantseeritud sarnast seisukohta jagavate kodanike annetusest, seega jõletult suur see ilmselt ei tule :-( Kui selline asi töösse läheb, siis kas võistlusautodel võiks olla ka üks Eesti BMW Klubi pisike kleeps?
25.03.2011 at 15:31
peep
 
Moderator
Küsimus võimaliku auhinna kohta
Kindlasti on positiivne kui klubi tahab sarja toetada. Kuid seda väikest kleepsu ei näe keegi ja harva on esemelise auhinna saajal just see konkreetne asi puudu. Kas oleks parem lahendus, et te toetate otse mõnda võistlejat, ideaalis siis klubiliiget, kes soovib sarjaga liituda. Vastutasuks on tema auto kujundatud klubi sümboolikaga. Oleks ju stiilne kui sarjas sõidaks klubi "ametlik" tiim kellele kaasa elada ja aidata võistlustel. Sel juhul oleks mõlemal poolel positiivne efekt, oleks üks sõitja juures ja saaks ka klubi mingit tajutavat avalikkuse tähelepanu. Muidugi võib selle toetuse saaja olla ka olemasolev sõitja.
25.03.2011 at 17:22
Jesper
 
Küsimus võimaliku auhinna kohta
Päris tõhus auhind oleks ka lihtsalt see, kui keegi sealne natuke kaalukama sõnaga tüüp organiseeriks seltskonna võidusõiduhuvilisema osa kasvõi Riiga raja äärde - ma olen üpris kindel, et igasugune kaasa elamine läheb kõigile palju rohkem korda kui füüsilised auhinnad.

Silmapaaride kummideks või tulekustutiks konverteerimine on juba võidusõitmise oskusteabe lahutamatu osa, kes kuidas, kasvõi paneme kambaga leti püsti kust saab oma lemmiksõitja numbriga nokatseid osta :)

____________________________
Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
25.03.2011 at 19:09 1 edit. Last edited 25.03.2011 at 19:37 by Jesper
Henri_
 
Küsimus võimaliku auhinna kohta
Jesperi mõtted mulle meeldivad.

Kui Riiga ei saa seltskonda, siis ehk mingi BMW klubi ühise mineku võiks organiseerida ka Audru etappidele?

Aga kuidas asju mujal maailmas näiteks tehakse:
http://www.yourracingcar.com/ - BTCC fännide ühine ettevõtmine. Eelmisel aastal toetati Shaun Hollambyt. Konkreetsel juhul sai osta enda pildi auto katusele ja igasugu muud fännivärki.

Samas ma arvan, et keegi sõitjatest ei ütleks ära näiteks rehvijooksust või muust toredast-vajalikust. Igasugune tunnustuski on kahtlemata meeldiv :)

Ma ei saa küll kõigi eest rääkida, kuid mingi konkreetsema plaani sündides on kindlasti võimalik välja mõelda ka midagi. Eeldan, et ka EBK väiksest kleepsust autol ülla ettevõtmise nimel ei keelduta. Algusajal panid ju vist kõik ka opentracki lingiga kleepsu ning paljudelgi on ka Audruringi oma.
25.03.2011 at 21:30
opentrack.tqhq.ee foorum : BMW 325 Cup : Küsimus võimaliku auhinna kohta  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.