register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : opentrack.ee : Müügikuulutused  
Poster Message
peep
 
Moderator
Müügikuulutused
Kuna kasutajad on hakanud seda foorumit kaubanduslikel eesmärkidel kasutama, siis otsustasin kõik vastavad teemad nüüd ja edaspidi BMW 325 Cup alajaotusse tõsta. Seal pole ammu midagi toimunud ja saab sisulise osa puhtamaks. See ei tähenda, et nüüd võib mistahes kola siia müüki paisata, mis ringrajasõiduga erilist sidet ei oma lendab prügikasti. Moderaatori(te) sellekohane otsus on subjektiivne ja põhjendamisele ei kuulu.

Võib-olla paneme lähiajal alajaotusele mingi muu nime kui tuleb sobiv idee, sõna Turg ei tahaks kasutada, momendi seisuga siin kaubandust arendama ei plaani hakata.
10.02.2015 at 01:50
Jesper
 
Müügikuulutused
Lihtsalt minu kaks senti, neid võidusõidukola müügikanaleid on tänapäeval nii palju (ma isiklikult jälgin näiteks viite), et kui see vähegi tööd juurde teeb, siis puudub igasugune point veel ühte üleval hoida. Nagunii on igal pool täpselt ühed ja samad kuulutused, rääkimata sellest et kõige aktiivsemad postitajad ja upitajad müüvad tavaliselt mingit täiesti mõttetut nodi mille ainus seos autospordiga on see, et see pask piisavalt madalate ootuste korral otseselt ei sega ringrajal või rallirajal sõitmist. Kohe kui bisnesmänid lahti ampsavad, et see teema on turuks mõeldud, on nad siin ka kohal, kirjuta peale mida tahad :)

Mina isiklikult tunnen puudust kohast kus saaks viisakas seltskonnas üleüldiselt autospordist (sealhulgas F1) plähmerdada. Kõikvõimalikes laiema profiiliga foorumites läheb see alati nii käest ära, kuna julgelt 95% sõnavõtjatel on ringrajasõidust pehmelt öeldes võrdlemisi udune ettekujutus. Stiilis et "ah need tänapäeva vormelid sõidavad ise, pane kasvõi ahv rooli", ei jaksa seal seletada et tegelt 2 tundi järjest selle 150kg piduri pressimine päris käkitegu ikka pole. Kas nüüd alajaotus siin midagi kaasa aitab või ei, seda ma ei tea, ma rohkem arvutusmasinate psühholoogia inimene - aga mine tea?

PS. igaks juhuks täpsustus, siin on seni suht kvaliteetsed kuulutused olnud.

____________________________
Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
12.02.2015 at 22:57 4 edits. Last edited 12.02.2015 at 23:15 by Jesper
Henri_
 
Müügikuulutused
Ehk oleks mõistlik igasuguste upitamiste vältimiseks nt autode müügiteemad üheks ja muu nodi teiseks teemaks kokku tõsta? Nagu rehvide-velgedega tehtud. Iga poldi ja mutri jaoks pole ju tõesti oma teemat tarvis. Üldiselt on siinne rahvas ka tsiviliseeritud ja iseenese modereerimine ehk ka toimib.

____________________________
http://petrolheads.ee/ ; EVO RX ; E46 V8
13.02.2015 at 01:45
opentrack.tqhq.ee foorum : opentrack.ee : Müügikuulutused  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.