Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videodÜks parimaid märjal rajal sõitmise viedosid mis ma vaadanud olen. Isegi vaadata oli tsipa kõhe, sellisel rajal ca. 600 hj. vormeli roolis istuda oleks ilmselt nightmare come true.
ja sama mees kuival rajal, või õigemini linnatänaval - näitab kuidas külma rehviga boksist kohe nii palju peale tallata kui vähegi kannatab. Thats streetracing !
15.02.2010 at 22:51
1 edit. Last edited 15.02.2010 at 22:51 by peep (Moderator)
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
23.02.2010 at 18:36
2 edits. Last edited 23.02.2010 at 18:37 by Jesper
quote:Jesper: Aussied lasti Bathursti seinte vahelt juusturiividega ääristatud Yas Marinasse, tulemuseks segadus trajektoori valikul:
http://www.streetfire.net/video/Crazy-V8s-Spins-Smashes_735448.htm
Olgem korrektsed. Bathursti seinad need ikka päris ei ole.
Bathursti linnakeses asub Mount Panorama Circuit.
Kuna ma moosisin ennast tänase aasta Bathurst 1000 vabatahtlike nimekirja, siis minu jaoks on korrektsus ülimalt oluline
Loodan, et oktoobris on muljeid, mida siingi jagada.
Ringrajateemalised videodJesper ei öelnudki, et see Bathurst on, pigem on eksitav nende pilootide kohta "aussied" öelda, kuna tegu oli ikka kohaliku ja natuke teisel tasemel sarjaga, mis ka video all olevatest kommentaaridest välja tuleb.
Ringrajateemalised videodAa vabandust, ma arvasin et see on ikka sama V8 Supercars kui... noh see õige, teate ise kah Kommentaare ofkoors ei viitsinud lugeda.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodSry OT eest, aga Pagani promomaterjalides on koguaeg et race track, race track, kas see asi üldse on teadaolevalt kuskil kunagi edukalt võidu sõitnud? Ma kaevasin välja et 2003 sõideti Le Mansis 10 ringi ja Sebringis 6 ringi, kuna keegi tarkpea oli Porsche pealt võetud käigukasti pea alaspidi monteerinud. Pärast seda on suur vaikus.
Muidu poleks midagi aga mehaanikust on kahju, peab asja eest teist taga mutrivõtmega jooksma et härra ei pahandaks
11.03.2010 at 21:11
2 edits. Last edited 11.03.2010 at 21:13 by Jesper
quote:Jesper: ...kuna keegi tarkpea oli Porsche pealt võetud käigukasti pea alaspidi monteerinud.
Tegelikult paigaldatakse Porschede kaste pea alaspidi päris tihti, nt GT2 kast 944 Turbole, aga seal on omajagu nippe vaja käiku lasta kastil, et see töötaks normaalselt ja vastu peaks. Imelik, kas tõesti Pagani mehaanikud ei tea neid? Raske uskuda
Ringrajateemalised videodNo mina ei tea, Internetis on nii kirjas: http://www.ultimatecarpage.com/car/1995/Pagani-Zonda-GR.html , järelikult sulatõsi
quote:Jesper: No mina ei tea, Internetis on nii kirjas: http://www.ultimatecarpage.com/car/1995/Pagani-Zonda-GR.html , järelikult sulatõsi
Zonda on ikka rohkem skulptuur või kunstiteos mitte race track race track.
Tekkis kohe võrdlus, et Röhl läheb suht tänavaseades GT3 RS-iga 24h sõidule.
Ringrajateemalised videodSa vist videot ei vaadanud?
St mind konkreetselt häiris seal et mehaanikud jooksid mutrivõtmetega, et nagu mismõttes neil kiire on, trackday oli kohe-kohe läbi saamas? Kohv hakkas ära jahtuma? Või oli see kineetiline moderntantsu etendus ümber skulptuuri (tegelt see ta vist pigem oligi )?
St mind konkreetselt häiris seal et mehaanikud jooksid mutrivõtmetega, et nagu mismõttes neil kiire on, trackday oli kohe-kohe läbi saamas? Kohv hakkas ära jahtuma? Või oli see kineetiline moderntantsu etendus ümber skulptuuri (tegelt see ta vist pigem oligi )?
sealt ultimatecarpage.com lingilt ma ei leidnud tõesti videot. Praegu otsisin ka, ei jäänud küll video linki või play nuppu vms silma.
Leidsin ainult jutu ja lugesin ainult seda, et käigukast oli suur fail ja üldse kogu Pagani 24h oli fail.
edit: leidsin peebu video ka üles. Väga ilus 1080p video oli. Auto on ka ilus.
Ma kardan, et seda ilu ei saa "patta" panna.
Nad on seda R-i juba mingi 3 aastat tagasi genfis mudelina näidanud. Väga ilus mudel oli.
Sobiks mulle õue seisma kindlasti paremini kui Taavet :P