Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videodRally video: sooja tunde tekitas, et alati esimesena auto ratastele keerati. Algul tundus liigse agarusena, aga see on vist Soomes pigem reegel.
Vigade parandus: nüüd peaks olema kriipsu parema kvaliteediga, ei võta minu pea neid arvuti asju...
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Muide, esimestena maailmas hakkasid kaameraga võidusõiduautost live pilti tootma just austraallased ja seda umbkaudu aastal 1979. Üks esimesi kordi kui mitte päris esimene on siin:
Minu arvates on nende sari tänasel päeval vaatemängulisuselt maailma parimate hulgas.
11.12.2009 at 14:33
1 edit. Last edited 11.12.2009 at 14:34 by peep (Moderator)
Ringrajateemalised videodVanaaegsed paugud nägid enamus sellised välja, et ainus võimalus ellu jääda oli kohe autost võimalikult kaugele lennata. Ovaalidel sõit (nt. 15 osas) tundub täielik hullumeelsus olema. Ühes osas jäid silma 60-70 autod, kitsastel rehvidel ja silma järgi sõitsid 300'ga...
08.01.2010 at 21:52
1 edit. Last edited 08.01.2010 at 21:59 by peep (Moderator)
quote:silver: 2:07-2:08, väga karm vedamine teisel juhil.
See teine juht oli Allan McNish ja teema esimeses postituses viidatud filmis on antud episoodist pikalt juttu.
Anyway, üldiselt selline rõhuasetus monteerija poolt ("cool" rock mängib taustaks, autod ja juhid lendavad aegluubis tükkideks) on ikka väga disturbing. Ma klikkisin linke järjest ja Aspelundi hoiatust ei lugenud, Holdeni laksu peale tekkis kahtlus ja kohe pärast seda Orecat olnud Indy episoodi klikkis kohale et mida siin siis nüüd täpselt näidatakse...
Ma ei taha olla nõme ja ei taha laskuda arutellu et selline see elu ongi jne, aga äkki võiks teha mingi härrasmeeste kokkuleppe, et kui selline sisu on siis oleks originaalses postis ka konkreetne hoiatus juures, stiilis "mitte nõrganärvilistele" vms tavaline sõnapaar sellistel puhkudel. Mina ja teised minusugused saaks siis sellised tujurikkujad asjad vahele jätta. Ok, tegelt väike hoiatus oli, aga sõna "karm" on maru mitmetähenduslik.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
09.01.2010 at 00:01
4 edits. Last edited 09.01.2010 at 00:07 by Jesper
Ringrajateemalised videodHea video NS kurvinimede õppimiseks, seal on nad kõik loetletud.
Nimede abil on kergem endale rada ette kujutada ja saab kiiremini selgemaks, mis ja kus ? Video tegija sõidustiili oleks parem vältida aga see pole siinkohal ka oluline.