register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Tabasalu rada   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Poster Message
xjan
Tabasalu rada
Täna ei ole soovi kellelgi sõita?

17.05.2008 at 10:59
ICE

Tabasalu rada
Täna kell 13 siis mina ja xjan vähemalt rajal.

17.05.2008 at 11:09
ICE

Tabasalu rada
Niih, tagasi. Kahekesi olimegi ning arvestades, et tunni võtsime siis eriti palju sõita ei saanudki. Xjan oli nimelt otsustanud, et täna on "ühemehe show" :D Aga eks ta räägib oma seiklustest ise, positiivses mõttes jäi kõlama "parem ikkagi kui katus panna".
Ise sain Racechronoga sõita vast 10 ringi max, parimaks jäi üpriski kruisides 48 midagi 1600kg kaaluva masinaga. Ilm oli jahe, vihma tibutas ning rehv oli teises nooruses olev Eagle F1, lisaks esimest korda sellel "uuel" rajal. Ja muidugi sõitsin ma aega peale Xjani showd- see oli piisav "kahe jalaga maapeal" motivaator. Selline 46 tuleb ma usun üpris kiiresti. Ahjaa trakse ka ei olnud ning kuna mul on selline poolsport iste siis oli parajalt tegemist. Nüüd kui kõik vabandused on ära öeldud, siis rada ise on positiivne (kuigi 10a. pole muutunud fakt, et seal on võimalik oma auto totaalselt ära lõhkuda)- küll libe aga hea asfalt, mis rehvidele üldse ei hakanud. Kahjuks ei sobi mu käimarile see rada, korra tuleb panna teine ning korra isegi neljas- no ei venita kolmandaga tervet rada.
Ps. Turbo sulatas ära õhufiltri-viskan pildi mingi hetk ülesse :) Aga nagu me tõdesime, et kui asja saab lahendada nipukaga siis ei kvalifitseeru ta probleemiks.

17.05.2008 at 14:51 2 edits. Last edited 19.05.2008 at 09:13 by ICE
xjan
Tabasalu rada
48.14 jäi sul parim aeg, ideaalaeg 8 ringi peale oleks võinud tulla RC järgi 47.40. Minul õnnestus enne apsu sõita 46,48

17.05.2008 at 15:41
-XR-
Tabasalu rada
poisid poisid, võtke rahulikumalt ikka aasta alguses.
Ma tean seda tunnet, kui hooaja alguses rajaautost ilma jääda.
Mul küll ei juhtunud füüsilist õnnetust vaid õli sai otsa :D

Et siis lühidalt - võtke rahulikumalt!
17.05.2008 at 15:50 2 edits. Last edited 17.05.2008 at 15:52 by -XR-
HrHunt
Tabasalu rada
devilc vist täna pidi rallitama minema sinna, läheb veel keegi? Tuleks siis ehk ka vahtima.

19.06.2008 at 10:26
devilc
Moderator
Tabasalu rada
Ei saanud minna - rada oli juba kellelegi ära broneeritud.
20.06.2008 at 10:05
HrHunt
Tabasalu rada
Käisin enne pärnut RaceChronot testimas. Käib nagu kellavärk, leidus communicatorile isegi täiesti ok koht. Vihma hakkas just sadama, paak oli penssu täis ja tsikk oli kõrval, parim aeg 50.0 ja auto terve, ise rahul.

06.09.2008 at 18:04
Ivalo

Tabasalu rada
Sai üle hulga aja taaskord rajal käidud. Sooja oli 11 kraadi ja vahepeal hästi, hästi õrnalt tibutas vihma. Rada ise oli suhteliselt puhas. Ees platsil testisid TTÜ mehed oma vormelit- hull relv, olematu telgedevahe ja piisavalt võimu, eemalt tundus ohtlik riistapuu olevat. :) Seekord jäi parimaks ajaks 44,7. Slikkidel on juba servast riie väljas ka, nii et mis sa ikka tahad aga mind huvitaks siinsete asjapulkade kommentaar trajektoori osas, nimelt ma pole päris kindel, et ma neid keskmisi tagasipöördega kurve kõige kiiremini läbin. Erinevad soovitused on teretulnud. Auto esiveoline, accord. Driftboxi pilt siin.
12.09.2008 at 19:34 1 edit. Last edited 12.09.2008 at 21:30 by Ivalo
jura
Tabasalu rada
Mina mäletamistmööda sõitsin neid tagasipöörde kurve sarnase trajektooriga nagu sa oled sõitnud kahte järgmist kurvi ehk siis ikkagi teisel kurvil otsisin ka apexi ülesse... aga su ringiaeg 44.7 Accordiga peaks jällegi tähendama, et tegid kõik ideaalselt... või on rada eelmise suvega võrreldes palju kiiremaks läinud?
12.09.2008 at 23:22 1 edit. Last edited 12.09.2008 at 23:23 by jura
MESHUGGAH

Tabasalu rada
Aeg on mega. Mina vist soidaks neljandas kurvis hoides vasakut teeserva, ei laheks nii kaugele paremale valja. Ulejaanud tundub oige. Ei kujuta ette kui tugev on Accordil alajuhitavus, ja kas ta uldse on?

13.09.2008 at 00:13
Ivalo

Tabasalu rada
Kui nüüd päris aus olla, siis neljas kurv läks sellel ringil mitte just kõige ideaalsemalt, ehk siis natuke külg ees aga tänu sellele tundus et sain viiendasse paremini sisse ja sealt ka natuke kiiremini välja kui muidu. Teistel kordadel üritasin ikka suht seest võtta ka neljandat kurvi. Kuuendas kiires lauges kurvis lasen hetkel veidi maha, kuna julgusest jääb vist puudu, samas oleks hea võrrelda kui kiiresti teised sealt läbi sõidavad. Võibolla ikka palju kiiremini tavalise autoga sealt läbi ei saagi. Aeg on ok rehvide pärast ma arvan, servast riie väljas küll aga ikkagi täisslikk ja LSD ning madaldusvedru on ka.:) Alajuhitavust ei ole, balanss on väga hea, tagumine ots hakkab alati natuke enne esimest minema, ehk siis väga lihtne on kontrollida. Aga tänud soovituste eest ja tundub et peab neljandat ja viiendat kurvi veel veidi lihvima. :)
13.09.2008 at 11:43
HoCi

Tabasalu rada
Väga super aeg. Kui järgmine kord lähed, ehk kõllad mulle ka. Tuleks prooviks ka natuke teist vedrustust.

13.09.2008 at 15:19
HrHunt
Tabasalu rada
Visake keegi palun mõni DriftBoxi enda või RaceChrono export .vbo, hea kui oleks mingi esiveoline masin. Analüüsin siin viimast käiku aga võrdlusmaterjali pole :(

21.09.2008 at 21:43
Silwer
Tabasalu rada
Tagaveolise 43,82s - http://www.silwer.pri.ee/Silwer_Tabasalu_treening.ace

22.09.2008 at 00:06
MESHUGGAH

Tabasalu rada
Angelar Cup'i raames kihutasime eile Tabasalus. Ajad http://www.hot.ee/froxy/tabasalu121008.htm Oli kolm katset, igas katses kolm ringi, esimene neist kohaltstardiga, arvesse laheb kahe parima katse aeg kokkuliidetuna. Oli kuiv ja jahe ilm, tuju aga lõbus . Eiki parimaks ringiajaks (kulunud vihmaslikk) jai 43.096, Konstantin 43.667 (rajaslikk), minu parimaks jai 44.941 (kulunud MPS2 ruulib teist aastat jarjest). Äärekive agressivselt ei rünnanud, muidu saaks veel ringilt 0,2-0,3s maha. Järjekordselt oli näha kui palju sõltub rehvirõhust. Rajavalvur rääkis, et pole võimalik alla 44seki sõita, et isegi Porsched pidid siin sõitma 44,7-44,8. Tuleb ikka MPScup'id osta, siis peaks saama 44st välja.

13.10.2008 at 09:26 1 edit. Last edited 13.10.2008 at 09:29 by MESHUGGAH
indro

Tabasalu rada
Kui vaadata neid erinevate inimeste poolt sõidetud aegu, siis tundub et ise ei oska ikka üldse sõita. Kuu aega tagasi sai käidud töökaaslase E36 Cupi autoga seal sõitmas ja parimaks jäi kokku 8 ringi läbimisel (millest kahel mõõdeti aega) 51 sekundit. Nüüd ei oskagi spekuleerida kas asi oli võõras autos või puudub sõidoskus täielikult :)

Väike plaan oli endale kevadeks E30 318is rajal käimiseks seotada aga kui asi nii lootusetu, siis polegi vist mõtet.
13.10.2008 at 13:00
-XR-
Tabasalu rada
quote:
indro: Kui vaadata neid erinevate inimeste poolt sõidetud aegu, siis tundub et ise ei oska ikka üldse sõita. Kuu aega tagasi sai käidud töökaaslase E36 Cupi autoga seal sõitmas ja parimaks jäi kokku 8 ringi läbimisel (millest kahel mõõdeti aega) 51 sekundit. Nüüd ei oskagi spekuleerida kas asi oli võõras autos või puudub sõidoskus täielikult :)

Väike plaan oli endale kevadeks E30 318is rajal käimiseks seotada aga kui asi nii lootusetu, siis polegi vist mõtet.

Kust need oskused su meelest siis tulema peavad kui mitte harjutamisega?
Mitmel protsendil on selline naturaalne talent nagu sellel poisil?:
http://www.mailonsunday.co.uk/news/article-1071316/Move-Lewis-Hamilton-Meet-50mph-kart-ace-15-000-deal-four.html

Siis vbl polekski pidanud kunagi kõndima hakkama, esimesel korral sul nagunii välja ei tulnud.
13.10.2008 at 13:05
HrHunt
Tabasalu rada
Minu meelest on see nii, et kui sõiduoskus on liffitud "tänavakonfi" = vältida 99.99% tõenäsusega kohtumist inimeste ok kariloomadega siis rajal sõidadki alguses nagu "mökkar" :) Ise kogusin nüüd suvi otsa vaikselt tuure enne kui lõpuks Raplas sõitsin aja mis enam niiväga ei masendagi. Harjutamise asi.

13.10.2008 at 13:14
rustang

Moderator
Tabasalu rada
Minu esimene eesmärk Tabasalus oli saada aeg alla minuti. Ok rada oli siis (oli see 10 aastat tagasi ?? ) aeglasem ja auto raske ja rehvid viletsada aga ju get ze point.
13.10.2008 at 13:26
MESHUGGAH

Tabasalu rada
Nii ta on, õppid ise, modid autot, sõidad kiiremini. Harjutada tuleb igal voimalusel.

13.10.2008 at 13:31
devilc
Moderator
Tabasalu rada
quote:
MESHUGGAH:Rajavalvur rääkis, et pole võimalik alla 44seki sõita, et isegi Porsched pidid siin sõitma 44,7-44,8.
Ehhee, tõsijutt. Kui Boxsteri sain ja temaga nädal aega sõitnud olin, käisin Tabasalus proovimas. Absoluutselt keskmootoriga veel sõita ei osanud ja LSD puudumine häiris kah. Ca 15 ringi parimaks jäigi 44.8. Tänavarehviga mõistagi.

Eks vaatab, järgmisel aastal õnnestub ehk kiiremini sõita ;)
13.10.2008 at 13:56
Ivalo

Tabasalu rada
Tundub et tuleb minna aega parandama.:) Nikita, räägid äkki rehvi rõhkudest täpsemalt. Ma oma peresedaaniga algusest peale rõhkudega maadelnud. Kui panen nii nagu peaks 1,8-1,9 külmalt ja maha tulles 2,2-2,4, siis esimestel rehvidel käib külg täiega maas. Seetõttu olen viimasel ajal lajatanud 2,2-2,4 kohe külmalt, mis tähendab et maha tulles on 2,8-2,9, mida on ilmselt liiga palju ja ma arvan et rehv ei tööta korralikult. Ilmselt head lahendust ei olegi, sest et esiots kaalub 850kg (taga 550kg) ja see rehvi külg jääbki niikaua maas käima, kuni kalded ees suureks ajada (või siis rõhk külmalt 2,4).:) Rattakallete tekitamiseks vajalikud vidinad on tegelikult ka olemas aga naljakas on lääpas ratastega accordiga mõõda linna ringi vurada (rehvide kulumine saaks ilmselt kah probleemne olema), seetõttu pole viitsinud neid ka alla kruvida. :D
13.10.2008 at 14:17
HrHunt
Tabasalu rada
Keegi pole mõelnud lämmastikku sisse pumbata... Viimasel ajal seda teemat promotakse.

13.10.2008 at 14:29
MESHUGGAH

Tabasalu rada
Ausalt öeldes, ma ei tea milline rehvirõhk sobib Accordile. See koik sõltub konkreetsest autost, tema kaalust, massi jaotusest, rehvist endast, rajast ja ilmast. Asi on vaga individuaalne. Tehase soovitused tänavarehvi puhul on reeglina optimaalsed. Mina peale esimest katset avastasin et enda autos on koikides rõhku 2.0!!!, kui jahtus veidi, no nii ei saa rallit sõita ju. Panin 2.4 koikidesse (Raplasse sobib ka selline rõhk, aga seal viimasel ringil on juba libe, rõhk touseb mul 2,8ni) ja teine katse oli kohe palju parem, nagu soidaks teise autoga.

13.10.2008 at 14:33
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Tabasalu rada   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Log in:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.