Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videodIgaühele, kes arvab, et temast võiks võidusõitja saada, soovitan vaadata alljärgnevat videot. Tegemist Euroopa pikima mäkketõusuvõistlusega, kus oma ala tipp prototüübiga kimab (viimases EVOs oli sellest juttu). Mul jäi karp lahti seda vaadates.
Ringrajateemalised videodSee video oli ju kiirendatud?! Vaatasin youtube'ist tema sõite ja ausalt öeldes(ma ausalt ei taha praegu kõvatada vms) midagi nii väga erilist ma ei näinud.
quote:Jesper: Kuidas neid võistlusi üldse peetakse, kas iga aasta on sama rada ja kutid on kõik pähe õppinud? Kaardilugejat nagu ei paista
See ongi asja võlu, et rada on pähe õpitud ja sõidetakse täiega. See kontingent, kes rada pähe ei õpi ja üritavad kiiresti sõita jagavad dinosauruste kurba saatust. Enne hair-pinne olid siiski ka väiksed märgid. Mulle tekitab kõige rohkem emotsiooni turva-alad, ehk siis nende puudumine. Jube-jube. Kuid alati on videos hullem vaadata, näiteks oma Ladaga Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrajal 200km/h kulgeda ei olnud sugugi hirmus. Puid ei ole lihtsalt aega lugeda, õigemini need muutuvad kuidagi märkamatuteks.
Ringrajateemalised videodMinu arust on seda pilti küll veic moditud.Vaatasin Champ Car in car videot võrdluseks ja ei tahaks kuidagi uskuda,et 2 litrane Osella sama nobe on.
Ringrajateemalised videodKuulge, Evo ajakiri ei pane oma lehele mingit fake videot. Eksitab ehk see, et vahetult raja kõrval on palju objekte. Vahel kui ma telekast F1 vaatan, siis tundub, et võiksin ise samamoodi sõita...:
Tqhq's oli ka kunagi sarnane video ja see paistab veel üleval olevat. Võrdluseks.
Ringrajateemalised videodKas see Osella peaks olema Honda s2000-de mootoriga(b20), sama mida Radical-gi käitab ning mis on siin Eestisgi probleeme tekkitanud?
Ringrajateemalised videodNagu devilc mainis, viimases Evo's on sõitjaga (Simone Faggioli 2006 absoluutvõitja) väike intekas sees. Rada on 17,3 km. pikk ja kogu EM sarja kõige tähtsam etapp. Raja õppimiseks kulus tal ca. 1000 km. ehk ca. 58 täispikka tõusu ning mees tõusis kolm kuud järjest hommikul kell 4, et trenni teha. Alles siis sai ta öelda, et iga meeter on peas. Autol on 260 hj ja mass ilma sõitjata 535 kg.
27.10.2007 at 10:37
1 edit. Last edited 27.10.2007 at 10:42 by peep (Moderator)
quote:peep: Nagu devilc mainis, viimases Evo's on sõitjaga (Simone Faggioli 2006 absoluutvõitja) väike intekas sees. Rada on 17,3 km. pikk ja kogu EM sarja kõige tähtsam etapp. Raja õppimiseks kulus tal ca. 1000 km. ehk ca. 58 täispikka tõusu ning mees tõusis kolm kuud järjest hommikul kell 4, et trenni teha. Alles siis sai ta öelda, et iga meeter on peas. Autol on 260 hj ja mass ilma sõitjata 535 kg.
seal siis seda varianti pole, et mõni auto vastu tuleb? või inimene vms
quote:-XR-:seal siis seda varianti pole, et mõni auto vastu tuleb? või inimene vms
Hee. Vaevalt iga hommik tema jaoks 17 km teed kinni pandi. Ilmselt selleks tuligi kell neli hommikul sõita, et kellegagi kokkusattumise tõenäosus väike oleks. Kohalikud ilmselt juba õppisid ära kah, et varahommikul piima järgi minnes tuleb teeserva hoida.
Ringrajateemalised videodSõitjad ei ole jah täpselt võrdsed, aga nende meeste ringiaegade erinevust mõõdetakse sekundikümnendikes. Tegemist Jaapani tipptasemel võidusõitjatega reeglina. Vana link ei tundu töötavat, see jällegi töötas: