Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Honda Civic VTi -.- HoCiMõtlen seda veel. Tegelikult tahaks jubedalt 4WD'ga sõitma hakata (EVO 8-9) ja ehk mingi aeg ka rahvasprindile sellega minna(kui piisavalt käppa olen selle saanud). Peebu EVO9 on väga ahvatlev aga sellisele hinnale mul hammas peale ei hakka (st ei taha süüa makarone ja sõita evoga ringi)...ühesõnaga tuleb veel mõelda!
Honda Civic VTi -.- HoCiUuendaks teemat pisut. Kuna auto müük sattus majanduskriisi algusesse täpselt, siis ostjatega oli kitsas. Ei tahtnud mõttetult odavalt ära anda autot nii, et jäi endale alles. Vahetasin esistange ja tiiva välja, mis viga said eelviimasel võistlusel ning praegu auto selline:
Eelmisel aastal vahetasin siduri ära aga jäi mingi imelik anomaalia külge, et siduripedaali tundlikus aegajalt nagu muutus. Võistluste ajal ei lasknud sellest häirida aga nüüd hakates täpsemalt mõtlema, milles asi võib olla, jõudsime järeldusele, et siduri töö-ja peasilinder võivad olla sellega seotud.
Sai ostetud uued tihendikomplektid(150kr) ja vahetasime sõbraga need ära. Arvasin, et tuleb pikem päev aga sai tehtud mõlemad u. 2h'ga.
Mõned pildid ka:
Töösilinder maha kruvitud
Siin peasilinder tuleseina küljes veel
Töösilinder lahti võetud
Ja juba tihendid vahetatud ning tagasi pandud (kinni veel kruvimata)
Salongi poolt tuleb peasilinder lahti kruvida ning pedaali küljest lahti ühendada...oi kui nõme seal oli ukerdada.
Brake cleaner'ga näeb kõik nagu uus välja
ja siin mu teise auto Type-R'i vana sidur...ilusat värvi Kettal vedrud loksusid mõnuga sees.