Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videodJätkuvalt valge, ma arvan. Liiga palju müügil olevat nänni, seda eriti Suurel Vihmamaal, on seotud valge Stig'ga. Seda ei lasta lihtsalt korstnasse kirjutada.
Pigem tehakse avalikult teatavaks BBC poolt, et nende koostöö Collinsiga on läbi, kuid järgmises Top Gear salvestuses askeldab mees valges taas ringi. Teeb seal testirajal miski imelise ringi ja siis on jälle kõigil mõistatamist, et "Who?".
Veidi lõbutseda tahtvaid nimekaid piloote on nähtavasti jalaga segada.
quote:Aspelund: Jätkuvalt valge, ma arvan. Liiga palju müügil olevat nänni, seda eriti Suurel Vihmamaal, on seotud valge Stig'ga. Seda ei lasta lihtsalt korstnasse kirjutada.
Nojah, aga mõtle teistpidi, nagu kapitalist - kui palju juba müüdud valge Stigi nänni kuulub välja vahetamisele, kui uus mingit teist värvi on
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodMexicote hinnad on juba niigi suht arulagedad, odavaim mis ma olen näinud oli u 60k meie raha ja see oli nii roostes et isegi kuulutuse pilte vaadates hakkasid näpuotsad kergelt valutama
Samas muidugi seal filmis ei pruukinud üldse originaalne Mexico olla, kui nad selle nagunii igatpidi ära tuunisid.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO