Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ringrajateemalised videod vol. 2Avo, orgunnid järgmise seansi?
NO LIMITS - IMPOSSIBLE IS JUST A WORD
This is the trailer for the 60 minute award-winning feature documentary NO LIMITS - IMPOSSIBLE IS JUST A WORD about ex-Formula 1 driver Alex Zanardi, who lost his legs, but not his spirit in an almost fatal crash in 2001 and now tackles the 24 Hours of Spa together with Timo Glock and Bruno Spengler. Never before has a handicapped driver competed in a race on this level with able-bodied drivers. https://vimeo.com/143745534
quote:TiitSaul: kui palju mõlkis väljalase jõudu röövib?
Meenub see, kuidas Mannergute Mõõduvõtul Jõujaama Korollal õhufiltri katmine korduvalt rohkem ja rohkem papiga ringiaegades mingit märgatavat muudatust ringiaegades kaasa ei toonud
____________________________ Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.
Ringrajateemalised videod vol. 2Millegi pärast pole see ühe tunnine klipp veel internetis plahvatanud. Mis juhtub kui kunstnikul on võimalik teha mida tahab? Palju alumiiniumi ja ainulaadsed ideed. Kindlasti väärt vaatamist.
21.02.2016 at 06:37
1 edit. Last edited 21.02.2016 at 06:40 by TiitSaul
quote:TiitSaul: Millegi pärast pole see ühe tunnine klipp veel internetis plahvatanud.
Oh, Randy Grubb on geenius. Ma arvasin peale Chip Foose'i Impressioni nägemist et pärast seda ei suuda ükski auto enam üllatada, aga siis mingi hetk tuli Blastolene ja hapnik oli jälle kohe päris mitu hetke päris kinni
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videod vol. 2National Geographic tegi Nürburgringist 44 min pika saate. Igavad kohad kus Hyndaisid näidatakse (nad vist on saate sponsorid) võib vahele jätta, samuti 2 min intro aga ülejäänu sisaldab päris huvitavaid ajaloolisi filmilõike jms.
15.04.2016 at 09:36
1 edit. Last edited 15.04.2016 at 09:36 by peep (Moderator)
Ringrajateemalised videod vol. 2Repliigiks:
Kui ühte valet piisavalt kaua korrutada, muutub see tõeks: Mercedese kuulus hõbenooleks saamise lugu, millele videos viidatakse on kahjuks väljamõeldis, mis tuli käibele aastaid hiljem tänu herr Neubaueri mälestustele.
Kellele teema huvi pakub, siis lugemist vääriv materjal on siin: http://forums.autosport.com/topic/155023-mercedes-and-paint-stripping/
Ringrajateemalised videod vol. 2Mulle jällegi meenub üks ajalooraamat (pealkiri kohe ei meenu) kus jõuti järeldusele, et kuna kõik sellel võistlusel asjaga kokku puutunud isikud on surnud, siis pole võimalik toimunut kinnitada või ümber lükata. Pigem arvati, et see nii ei olnud umbes samadel põhjendustel mis seal foorumis kirjas. Aga kindlalt väita, et tegu on valega autori arvates polevat võimalik. Minu arvates on tegu hea legendiga ja ajaloolisi sündmuseid kajastatakse alatasa teisiti kui tegelikult oli ehk pole hullu.
15.04.2016 at 14:59
1 edit. Last edited 15.04.2016 at 15:00 by peep (Moderator)
Focus on vahva küll, aga tulemus oli etteaimatav, britid on pool sajandit kiireid väikseid Forde teistele sarnastele eelistanud Minu meelest Megane on selles seltskonnas kõige ahvatlevam pakkumine, eriti kui arvesse võtta hinda ja auto kaalu. Need kaks on ju olnud läbi aegade "hot-hatch'i" võtmekomponendid. Kui mina oleksin autoajakirjanik, siis põnev võrdlus oleks Evo X (kerge flashiga ca 350hp, aga muidu stock) vs Focus RS. Samad rehvid alla ja vaadata kumb rajal kiirem/ägedam sõita on