register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Porsche tehase külastus 05.07  
Poster Message
peep
 
Moderator
Porsche tehase külastus 05.07
Eesti Porsche Klubi on saanud võimaluse külastada Porsche Leipzigi tehast, kus koostatakse Cayenne ja Panamerat. Kuna gupp on max 40 inimest, siis ruumi piisab ja otsustasin võimaluse pakkuda ka klubisse mittekuuluvatele Porsche või üldisemalt autode ja autotööstuse huvilistele.

Porsche tehastesse tavainimene sisse ei pääse, klubide liikmete jaoks on see spets programm ja võimalust tuleb oodata 2-3 aastat peale vastava soovi avaldamist. Ehk tegu ei ole asjaga, mis vabalt saadaval ja antud võimalus suure tõenäosusega lähiajal ei kordu kui üldse.

Olen käinud Stuttgarti ja Uusikaupunki tehastes ja mõlemad jätsid väga kõva mulje, kumbki omal moel. Stuttgart on vanaaegne ja käsitöönduslik, Uusikaupunki oli palju kaasaegsem aga muidugi väike. Leipzig on kindlasti veelgi modernsem ja massiivsem, ta peaks kõige suurem nende tehastest olema. Kindasti saab hea ülevaate, kui keeruline ja mitmetahuline protsess on kaasaegne autotööstus ja seda ühe maailma efektiivseima tootja näitel.

Tehase külastus on tasuta, kuid reisikulud katab igaüks ise.

Osa seltskonnast sõidab kohale autodega ja väljasõit on 03.07. Ma ise plaanin minna Ryanairiga Riiast (pilet edasi-tagasi ls 35) 4 juuli ennelõunal väljumine ja 6 hommikul tagasi. Lisanduvad kulud kütusele, rendiautole, parkimisele lennujaamas ja ööbimisele. Kui palju, ei suuda hetkel öelda aga arvestusega 4 inimest autos on nad kindlasti mõõdukad.

Osalemisest teavitamise tähtaeg on esmaspäeval 31 mail kell 12.00 ja sooviavaldus tuleb saata club@porsche-club.ee

Kes lennuki varianti eelistavad ja sooviksid minuga kulusid jagada, peaksid mulle kindlasti helistama 50 57 7 6 2 ja seda samuti mitte hiljem kui esmaspäeva ennelõunal. Mailile saan reageerida ainult homme lõunani, siis liigun eemale nädalaks.
27.05.2010 at 17:36 1 edit. Last edited 27.05.2010 at 17:38 by peep
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Porsche tehase külastus 05.07  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.