register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Gotland Ring  
Poster Message
peep
 
Moderator
Gotland Ring
Nad on avaldanud huvitava kava, kasvatada sellest ringrajast midagi Norrdschleife laadset, suure ringi kogupikkus hakkaks olema28 km. !

http://www.gotlandring.com/omgotlandring_historia.php

Juba nimevalikutel selge mõjutus, Northern Loop ja Southern Loop. Mulle on nende projekt alati huvi pakkunud, just see kuidas täiesti võimatus kohas sellist asja suhteliselt edukalt arendatakse. Kahjuks pole ise veel sinna raja äärde jõudnud, kuigi olin Gotlandil mõni aasta tagasi. Kunagi oli ka plaan seal üks OT laadne üritus teha põhiliselt Porsche klubiga aga see jäi ajapuudusel realiseerimata. Kui seal asjad tõesti nii kiirelt ja võimsalt arenevad, siis see on hea uudis küll. Saar ise on väga ok koht väikeseks puhkuseks.
30.03.2010 at 11:44 2 edits. Last edited 30.03.2010 at 11:44 by peep
python
 
Gotland Ring
Mingi aeg tagasi oli uudistes jutuks uue laevaliini avamine Saaremaa, Gotlandi ja Läti sadamate vahel. Kui see juhtub teoks saama on suhteliselt kerge seal sõitmas käija.
30.03.2010 at 11:52
Trabi
Gotland Ring
Laevaliini idee on suht IN aga me ei suuda isegi Ruhnu ja Saaremaa vahele laevaliini käima panna mis on riigipoolt doteeritav, mis sa siis veel kommertsliinist Gotlandile unistad. Kui se liin tegutseks ainult 6-10 reisu suve jooksul oleks asjal vast ka täituvust ja rentaablust (turistide näol) aga kui ta peaks muutuma regulaarliiniks siis mina küll rentaablust ei usu.
Aga ega unistamine pole kahjulik.
30.03.2010 at 14:02
python
 
Gotland Ring
"Meie" ei panegi, Rootslastel oli-on plaanis Läti-Gotland. See Saaremaa on vahepeatus. Ma sellest rohkem ei tea, kui uudistes kirjas. Muidu poleks vast tähele pannudki, kui selle Gotlandi raja kohta varem poleks uurinud.
30.03.2010 at 14:30 1 edit. Last edited 30.03.2010 at 14:38 by python
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Gotland Ring  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.