Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
quote:Jörm: Homme pidi jällegi mingi orgkomitee koosolek olema sellel teemal, aga luureandmed räägivad, et mitte üks tsiklimees ei ole valmis seal sõitma, mistõttu on kogu üritus väga suure kahtluse all. Meie valmisolekust olen informeerinud kõiki instantse ja organeid, aga ilmselt ei hakata puhtalt meie ja veteranide jaoks seda siiski korraldama.
Ma ei saa aru, mis k...di jutt see käib, et tsiklimehed ei ole valmis seal sõitma. Mingi külafolkloor või? Kas peale saavad ainult Eesti inimesed? Kui see nii pole, siis olen ma asjadest VÄGA valesti aru saanud. Tahan siin tuua paralleele Man TT sõiduga. Olles väga suure huviga sealseid sõite vaadanud, julgen väita, et Man TT on oluliselt suurema ohuteguriga. Olgugi, et võistluse formaat kangemate tsiklite osas on teistsugune. Mulle pigem tundub totaalse soovimatusena väljaspoolt Eestit külalisi kutsuda. Nagu kõrtsiesine vanade aegade heietamise üritus loodetakse teha.
05.02.2010 at 09:49
1 edit. Last edited 05.02.2010 at 09:59 by matukas
Emotsioonid Pirita raja ümberMis kura... juttu sa matukas ise ajad. Kas sa ei ole kuulnud, et iga Eestlane on tähtis, ülejäänud võivad end hävitada kuis jaksavad, neid on niigi küllaga.
Viimastel Pirita sõitudel vähemalt üks mees kastis minema viidi oli ilmselge tõendus sellest, et tänapäeva tehnika ja see rada ei sobi oma ohutustingimuste puudumise tõttu mitte kokku.
Kas muuta rada ohutumaks või lõpetada see surmasõit ära. Saepurukotid puuääres meenutasid seal pigem surnutopiseid kui ohutut maandumist. Kaine mõistus peaks ka ükskord võiddule pääsema.
Emotsioonid Pirita raja ümberFoorumis pole mõtet käratseda, see on tühi bittide juhtmesse laskmine. Eelpool on ilusti vanasõna vormis ära öeldud, pane ise asjale käsi külge ja on loodetavasti kõigil parem, sest tegijaid pole kunagi liiga palju. Tõsi, selle käigus võivad arvamused muutuda, et mida saab ja mida on mõtet teha ?
Emotsioonid Pirita raja ümberTatikana sai seal päris tihti ööseti lolluseid tehtud, st. pundiga kihutamas käidud. Sõiduvarustus oli teksad, üks vana villane pinsak ja kiiluga kiiver.
Huvitaval kombel keegi surma ei saanud ja positiivne oli, et nõukaajal seal öösiti just palju liiklust ei olnud, kinnisvarabuumini oli veel nats aega.
quote:rolantsik: Tavalisi tänavapille olen näinud sõitmas küll,tuled on kinni teibitud lihtsalt.Et siis vist peaks ikka peale saama?
Jah, tuled peavad teibitud ja õlipunnid stoperdatud olema, muus osas sobib vähemalt Eesti võistlustel täiesti tänavaratas. Kombed-kiivrid ja muu turvavarustus peab lihtsalt kindlatele nõuetele vastama.
____________________________ Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.
quote:rolantsik: Tavalisi tänavapille olen näinud sõitmas küll,tuled on kinni teibitud lihtsalt.Et siis vist peaks ikka peale saama?
Jah, tuled peavad teibitud ja õlipunnid stoperdatud olema, muus osas sobib vähemalt Eesti võistlustel täiesti tänavaratas. Kombed-kiivrid ja muu turvavarustus peab lihtsalt kindlatele nõuetele vastama.
see oleks ulme luks- tervelt paarisaja meetri kaugusel see kool minust...
EDIT: helistasin ja uurisin järgi inimeselt kes seal töötab ja ongi nagu peep ütles - põhimõtteliselt suur ja kallis õppesõidu plats...
Iseenesest on siin see kunagine ringrada olemas,sellest ka see lootus,et seda taastatakse natuke.