register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : opentrack.ee : Asjade müümisest siin foorumis  
Poster Message
peep
 
Moderator
Asjade müümisest siin foorumis
Kustutasin äsja ühe kroomvelgede müügikuulutuse ja sellest tulenevalt väike kommentaar kommertsi suhtes. Üldiselt on parim, kui siia mingeid müügikuulutusi ei postitataks. Samas, kui keegi soovib müüa ringrajasõiduga seonduvat kaupa tõeliselt hea hinnaga, siis on sellest community'le kasu ja selline postitus on aksepteeritav. Kus läheb soodsa/ringrajaga seonduva piir jääb adminnide otsustada. Kui neid müügikuulutusi segavalt palju tekkima hakkab, siis vaatame need põhimõtted uuesti üle - pole erilist huvi siia mingit turu alajaotust tekitada ja siis seda administreerida.
04.08.2008 at 12:41
Jesper
 
Asjade müümisest siin foorumis
A kas võiks veel äkki kehtestada sellise reegli, et kui keegi pakub oma kataloogi- või poekaupa mingis üldises aruteluteemas, siis oleks kohustuslik tuua välja jutuga seonduvate vidinate hind või viide kehtivale hinnakirjale? Ei näita kellelegi konkreetselt näpuga, aga noh näiteks oletame et kui jutt käib aftermarket piduritest ja siis müüja postitab et hei, pakume www.mingilaiaprofiiligatuuningkataloog.de tooteid, võtke ühendust, siis minu jaoks isiklikult on seal null bitti informatsiooni kui ma ei tea kas minu autole sobiv kit maksab 1000, 10 000 või 100 000 krooni.

____________________________
Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
04.08.2008 at 13:13
HoCi
  
Asjade müümisest siin foorumis
Rinkale sobiva õli pakkumine on siiski lubatud? Aegajalt tekib võimalus poehinnast odavamalt pakkuda ja paar korda ka siit foorumist õlile omanikud leitud.

____________________________
Porsche 911 Turbo X50 02'
Ex: Honda Civic VTi 1,6T
07.08.2008 at 22:14
opentrack.tqhq.ee foorum : opentrack.ee : Asjade müümisest siin foorumis  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.