register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Sauga ringrajale suveks kohtunikuks  
Poster Message
ralf
Sauga ringrajale suveks kohtunikuks
Tere! Vajatakse noori ja agaraid inimhakatisi, kellel oleks huvi motospordi vastu ja leiaksid mõned vabad nädalavahetused enda ajakavas, kus neil midagi teha targemat näiteks pole, kui Saugas rajal olla ja möödakihutavaid masinaid jälgida.
Teema lihtsalt järgmine. Sauga rajal toimuvatel suurüritustel kasutatav kohtunike jõud hakkab suuresti tänu eale ja sellst tingitud puudustele raugema. Oodatakse ja otsitakse noori ja tugevaid nii mehi kui naisi, kes oleksid huvitatud kohuniku ametist. Kes ei kohku tagasi suurest lärmist, kihutavatest rajamürskudest, vihmast ja tuulest, päiksest ja kuumusest :D. Kes oleks valmis 12 tundi päevas rajal veetma, vahel võib juhtuda, et neid päevi on 1-3. Suurt palka pole küll loota, kuid kui on mitu inimest ühast kohast, siis annab alati rääkida kütuse tagasimaksmisest- kõik oleneb ka inimesest endast. Ega loodrile ja niisama kohalkäiale, kes lihtsalt tasuta sisse saab, keegi maksta ei taha. Rikaks motospordiga Eestis ei saa. Samas kui on piisavalt noort tööjõudu ja midagi ka liitudele ettenäidata, siis on juba põhjust ka nõudma hakkata ja samas ka pakkuma. Samas kindlasti peale väikest õppimist, praktikat ja rajapraktikat on üks suur pluss- võimalik taodelda endale kohtuniku litsents. Saladus katte all võin lihtsalt mainida, et see litsents teeb lahti paljud uksed neile kes edasi pürgida soovivad või siis ennast mõnel teisel motoüritusel tasuta sisse tahavad lasta :D:D:D.
Ütleme nii, et kes seal rajal kohal käivad, on ikka väikese kiiksuga ka, tean seda omast käest ja pole vaja eriti sellist kaugelt otsida, peeglist peaaegu igapäev näeb :D:D
Seega, kui huvi tekkima hakkas, siis pole muud telefon kätte ja täpsema info saamiseks helista 56491981 ja küsi Ennu.
16.07.2008 at 21:54
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Sauga ringrajale suveks kohtunikuks  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.