register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Alpine A110  
Poster Message
ESipp
 
Alpine A110
Tere

Kas ma ei oska otsida või ei leidnud aga siin foorumis pole juttu olnud Alpine A110-st ja tema sõiduomadustest. Kas keegi sõitnud ja mis muljed olnud? Huvitaks ka võrdlus Caymaniga kuna teoorias eelistaks sarnases hinnas viimast.
Äkki keegi teab ka kedagi, kellel see on Eestis (vaatasin et 4tk arvel, üks neist 221kW versioon). Tahaks väga sõita proovida ja nõus ka tasuma selle eest.

Tänud!

____________________________
On the 8th day, God created boost.
30.05.2024 at 11:19
peep
 
Moderator
Alpine A110
Mina olen sõitnud Alpinega S'iga ja mul on nii 981 kui 718 Boxster olnud/on. Mõlemad ehedad sportautod aga päris erinevad. Porsche on nagu Saksa auto ikka, kvaliteetne, konkreetne, ratsionaalne jne. Alpinega on esimene emotsioon kohe kui ta kohalt läheb, kergus on tajutav esimesel meetril. Tundub isegi kergem kui tegelikult on, masin muudab suunda justkui mõtte jõul ilma inertsita. Vedrustus on pehmem kui Porschel, isegi S oli suht pehme ja tavamudel pidi täitsa luks olema. Samas väikese massiga see pole suur probleem. Rinka masin ta ei ole aga meie tavateedel just paras. Alpine tundub kompaktsem, ilmselt ongi väiksem mõõtudelt, salongis on kitsam aga korviste mulle sobis ja polnud liiga ekstreemne tavakasutuseks, Mootor ja kast pole nii sportlikud kui Porschel, kõlab nagu 4 sil turbokas ikka. Praktilisuses pole midagi võrrelda, Porche pakiruumid on kordi suuremad ja salongis rohkem ruumi ning panipaiku. Olin Alpinet peaegu ostmas, lihtsalt konkreetse eksemplari hind polnud õige ja teeninduse tugi küsimusi tekitav. Siiski 5+ masin just selle pärast, et eriline heas mõttes. Oma tagumik on kuningas muidugi.
30.05.2024 at 15:02
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Alpine A110  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.