register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Tehniline : Bilstein B6 vs Koni  
Poster Message
Vahtra
Bilstein B6 vs Koni
Tere
Kuna lähiajal on vajadus uute amortide järgi ja coilovereid kasutada ei ta (ühel autol juba olemas) siis oleks valikus Bilstein B6 (B8 antud mudelile ei pakuta) ja Koni tootjalt samas hinnaklassis amordid. Soov kasutada madaldusvedrusid
Auto ise on turbomootoriga ja esiveoline. Saab kasutust kiirematel sõitudel ja võibolla ka mõnel ringrajal.

Või on kellegil muid soovitusi mõne muu vedrustuse kombo ja tootja kohta.

Autoks Volvo 850
21.05.2020 at 18:53
Marvin
Bilstein B6 vs Koni
Teema ei ole vastust saanud ja ega mina ei oska ka öelda, kumb neist nüüd parem on. Küll aga väidab minu vanaautot putitav tegelane, et Koni on ainuke õige asi selle minu vana briti auto jaoks. Tal oli mingi tehniline argument ka, miks see nii on, aga seda ma enam ei mäleta :)

Raske ja võimsa esiveolisega sõites ei tee amort imet - kurvis kalduvad need ikka ja esirehvid saavad kiiresti sõites ka ruttu otsa. Minu Mondeo ST220ga ei ole mulle rajale mineku mõte isegi pähe tulnud, sest kuidagimoodi tundub, et kaks korda kergem ja kaks korda lahjem Yaris pakub ringi peal rohkem emotsiooni. Pealegi maksavad selle osad eimiskit - viimatised, pühapäeval Audrus mustaks uduks muundunud Brembode asemele ostetud piduriklotsid läksid näiteks maksma massiivsed 4.72.

850 T5 või T5R on toredad autod kahtlemata, kuid mina käsitleks neid pigem GT-autona, millega saab kogu perega kiiresti ja mugavasti kaugele sõita. Rajavõimekus on kõrvaline.
04.06.2020 at 08:50
compact
Bilstein B6 vs Koni
B6 bilsuga võrreldes oli reguleeritav Koni Sport minuarust selgelt parem (e36 bemmi all tarvitasin.) B8 bilstein jälle meeldis koni spordist veel rohkem aga kuna siin teemas olevale autole seda ei saa siis see rohkem remargi korras öeldud.
05.06.2020 at 11:11
opentrack.tqhq.ee foorum : Tehniline : Bilstein B6 vs Koni  
Log in:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.