register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Sportmannerg   .. 5 6 7 8 9 10 11 ..  
Poster Message
Kaido
Sportmannerg
Miks seda kõike nii keeruliselt tegema peab? Peale üritust võiks autod minna kinnisesse parki ja mingi aja jooksul on võimalik soetada huvipakkuv masin 1 euro eest. Ostja saab olla vaid osalejate hulgast eeldusel, et annab omad rattad vastu, et müüja järgmiselt etapilt kõrvale ei jääks. Autost on lubatud kaasa võtta vaid kokkuleppeline spetsiifiline varustus (iste, rihmad vms). Kui ühele autole on osalejate leeris mitu ostjat, siis müüakse masin enampakkujale. Kui ostja on karusselli väline, siis toimub müük poolte kokkuleppel, aga müüjal kohustust pole.
01.03.2019 at 19:40
trs200
Sportmannerg
Kaasus 42: Mati ja Peeter käivad laupäeva hommikuti Nõmme metsas suusatamas. Isiklikult nad üksteist ei tunne, aga nägupidi raja pealt ikka. Esimesel aastal oli paremas füüsilises vormis Mati alati kiirem ja sõitis Peetrist mööda. Järgmine sügis ostis Peeter omale uued süsinikust suusad ja käis ka nädala sees trenni tegemas ning sõitis Matist laupäeviti mööda. Pärast vastlapäeva oli aga Mati ilma näilise põhjuseta jälle kiiruse üles leidnud ning pani Peetrist mööda nagu vanasti. Petsil on kahtlus, et Mati kasutab dopingut ning informeeris sellest ka korra kuus rajal figureerivat Vitalikut. Kas Vitalik peaks: a) minema Eesti antidopinguagentuuri, b)minema võrdõiguslikkuse voliniku juurde, c)minema informeerima suusaraja parklas lund rookides ÜKT tunde tegevat autoriteet Dimat, d)minema äia sünnipäevale?
01.03.2019 at 23:44
hall
 
Sportmannerg
Mu toodud näited olid meelega utreeritud ja numbrid suureks viidud, et suurelt ja selgelt näitlikustada olukorda. Kui numbrid on väiksemad, ja reaalselt nad olekski väiksemad, siis asjad enam nii selged poleks. Nt kui palju maksab kasutatud S1600 auto või kasutatud BMW 325 Cup? €3k, €8k, €20k, €30k? Aga näed ei jõudnud kohale see, mida üritasin näitlikustada: see keeruline raamatupidamis- ja tõendamissüsteem ei lahenda mitte midagi, tekitab asjatu keerulise bürokraatia nii osalejale kui korraldajale ja loob lõputud võimalused vaidlusteks kui palju miski tükk ikkagi siis maksab. Täpselt sama kinnitasid ka Lembitu enda toodud näited. Ja lisaks ei ole Lembitu pakutud müügikohustus reaalses elus toimiv. Aga kui keegi arvab, et nii on õige, siis võib ka sellistel tingimustel asuda üritusi korraldama. Vaba maa, kõigil on võimalus. Aga nagu öeldud, siis mina sellisesse lahendusse ei usu ja seega neid minu poolt korraldatavatel võistlustel kasutusele ei tule. Sellega võib kräss roots teema lõppenuks lugeda.

Ja Lembit, sa ju tead kuidas käib tehnilise protesti menetlus? Ei ole nii, et kellegi advokaadist (või ka mitteadvokaadist) isa soovitab, mispeale korjatakse kõigi osalejate nukkvõllid lauale hunnikusse ja hakatakse mõõtma.

Henrik lubas välja jagada kutsed SportMannergu teemalise koosoleku korraldamiseks. Eks siis seal saab otsustada kas, kuidas jne.

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
02.03.2019 at 09:41
Lembit
Sportmannerg
Teeme selle siiski selgeks, et mina ei ole müügikohustust välja pakkunud. Minu hinnangul on see üsna loll süsteem, mida ei ole veel kordagi käima saadud ja selle reegliprojekt V8 järgi ei saada samuti.
Samas, kui sarjas peaks olema müügikohustus, ma selles sarjas osalen ja keegi peaks soovima minu auto ära osta, siis minu näol on ilmselgelt VÄGA lai naeratus. :D :D :D
Selles osas on sul tuline õigus, et kes sarja korraldab, see teeb ka reeglid. Grassroots teema lõpetatud.

Vastuseks su küsimusele tehnilise kohta ütlen, et selle 20 aasta jooksul, mis võidusõiduga seotud olen, olen näinud palju situatsioone, mis ausa autospordi põhimõtetega kokku ei lähe. Aga see on kõik minevik, muud võistlusklassid, jne. ning ilmselgelt ei ole sellel väiksematki seost täna loodava klassiga. Lihtsalt usun, et korraldaja vastavasisuline lihtsõnaline kinnitus ei oleks klassi loomise protsessis vast halba teinud.

Standardautode juurde tulles (ainult ja otse sinu reegliprojekti kohta):

* Õli loksumise vastased vaheseinad karteris - lubatud või mitte? 8h mingi paljusõitnud mootori ringrajal piinamise juures annaks kestvusele kindlasti juurde ja lisavõimsust ei anna.
* Karterituulutus - ainult originaal, või lubatud ka lisaanuma paigaldamine? Jällegi 8 tunniga viskab nii mõnigi vanem mootor kõrgel pöördel päris muljetavaldava hulga õli tuulutusse.
* Rattakalded - mõnedel platvormidel ei saa ainult vabade pukside ja amortidega rattakaldeid võidusõiduks sobivaks.
- Isegi Honda Civic EP2 võib tagasillal see legaalsete meetoditega päris keerukas olla.
- BMW E36 - Vajab pikemaid polte ja seibe esisilda, mis praegu ei ole legaalsed, või ümbertehtud esiamorte.
"sitt päev, siilike - valesti valitud platvorm" või saab poldid, seibid jms asjad vabamaks lasta?
* Kõikvõimalikud varuosad - ainult A osad või ka odavamad B osad?
* Kui midagi läks katki/kõveraks vms. siis kas ise remontimine on lubatud või jällegi ainult uus osa? a'la panid kaks autot nurgad kokku, mõlemal õõts kõver ja tiib mõlkis
- kui lubada ise remontida ja B-varuosad, siis võib järgneda kamm a'la BMW Cup's autode laiusega.
- Kui lubada ainult uued A osad, on iga kõks väga kallis
* Kas on lubatud tehasedetaile a'la õõtshoovad tugevdada ilma geomeetriat muutmata?
* Tulede/klaaside teipimine on kohustuslik või ei?
* Kas poritiiva sissepoole suunduva serva rattakoopas võib ära valtsida? Kas võib ka ära lõigata? Rellakaga sirge lõike tegemine on palju lihtsam ettevõtmine, kui korralik valtsimine. Selle üle jahuti kunagi VW golfi klassis päris pikalt. Lõpuks lubati ka lõigata.
* Igasugused esiosa mitteväljapaistvad plastdetailid ja kõhu all olevad plastikud. Kas peavad kõik omal kohal olema ja originaalid, või näiteks, et kui on, siis ainult originaalid? Päris paljud odava hinnaklassi autod on mingeid lakse saanud ja kogu plastikupudi tihti tagasi ei panda. Aknapesupaagid, tulepesurisüsteemid, parkimisandurid ja muu ringrajaga mitteseotud kama
* Tuuningstanged ja teise mudeli stanged a'la M3 stange tavalisel BMW'l kas lubatud või mitte?
* Kas on lubatud kasutada facelift detaile mingi auto enne facelift variandil või vastupidi?
* Vanematel Hot-Hatchidel (VW Golf 1/2/3, Peugeot 205, Ford Fiesta/Escort) on tehasest plastikust tiivalaiendid. Kas on lubatud, kui originaalis olemas? Kas kõigil vastavatel mudelitel või ainult siis, kui passis GTI/GTE/XR2 vms?
* Kõikvõimalikud heliisolatsiooni jms asjad kapoti ja põhja all (a'la see totakas viltmatt E36 käigukasti peal või paljudel autodel olev matt tulemüüril ja pigi nii salongi põhjas, kui põhja all) Kas võib eemaldada?
* Kas kere liiteid võib üle keevitada? Kui ei, siis kas detailide vahetusel on ka ainult punktkeevitus lubatud, või võib traatkeevitusega ka karpe vahetada?
* BMW cupi algusaegadel oli päris pikk teema roolivõimuga.
- Kas roolivõimendi, kui on tehasekomplektatsioonis olnud, peab viimase komponendini töökorras olema või saab näiteks: 1. eemaldada rihma 2. Eemaldada õli 3. üldse ümber teha ilma võimenduseta roolimehhanismiks?
- Kui samast autost on olemas ka ilma võimendita variant, siis kas võib panna selle roolilati?
- Kas elektrilise roolivõimendi tundlikkuse muutmiseks võib kasutada eraldi juhtplokki?
* Aknatõstukid kas peavad olema mõlemal uksel? Kui nelja uksega auto, siis taga ka? Kas peavad olema kõik töökorras? Kas võib vahetada elekter -> manuaalne või vastupidi?

03.03.2019 at 18:46
hall
 
Sportmannerg
Kas need küsimused olid küsitud sellepärast, et praegusest reeglite versioonist ei lugenud vastuseid välja või olid need vihjed soovitavate muudatuste/täpsustuste kohta?

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
04.03.2019 at 15:47
Lembit
Sportmannerg
Minul funktionaalse lugemisoskusega probleeme pole. Käsitle neid küsimusi kuidas tahad :D
Praeguse kommunikatsiooni põhjalt tundub risk, et minu auto reeglite punkti 1.2 järgi ohtlikuks kvalifitseeruks, liiga suur ehitamise alustamiseks, seega ma võin neid vastuseid lugeda ka reeglite lõppversioonist.
04.03.2019 at 21:23
H.E
  
Sportmannerg
Kõik huvilised kohtuvad laupäeval 9.märtsil kell 13.30 Auto24ringil.

____________________________
Raketibaas
06.03.2019 at 15:39
hall
 
Sportmannerg
quote:
H.E: Kõik huvilised kohtuvad laupäeval 9.märtsil kell 13.30 Auto24ringil.


Täpsemalt tähendab see, et otsustame, kas ja kuidas SportMannerg toimuma hakkab.

Edit: Kõigil SportMannergu koosolekul osalejatel on pärast koosoleku lõppu võimalik minna CityKart kardikeskusse ja sõita kolm sõitu kahe hinnaga ;) Ja kui seltskond arvab, võib kohe kiireima kardisõidu mannergumeeskonna välja selgitada.

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
06.03.2019 at 16:09 1 edit. Last edited 06.03.2019 at 17:38 by hall
Marvin
Sportmannerg
Väga tore. Loodetavasti avaldatakse tulemused ka kuidagi avalikult. Et Rohelise Muna tiimil ei ole hetkel soovi sportmannergut arendada, ei ole ka mõistlik arutelusse müra lisada, saati veel selleks kohale sõita. Aga kursis tahaks ikka olla - mine tea, mis mõtted tulevikus pähe tulevad.
06.03.2019 at 19:00
charger
Sportmannerg
quote:
Marvin:... saati veel selleks kohale sõita. Aga kursis tahaks ikka olla - mine tea, mis mõtted tulevikus pähe tulevad.
Broadcast internetti? Huvilisi oleks rohkemgi
06.03.2019 at 20:46
hall
 
Sportmannerg
quote:
charger:
quote:
Marvin:... saati veel selleks kohale sõita. Aga kursis tahaks ikka olla - mine tea, mis mõtted tulevikus pähe tulevad.
Broadcast internetti? Huvilisi oleks rohkemgi

Kohaletulek on esimene test huvi tõsisuse kohta ;)

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
06.03.2019 at 21:48
Marvin
Sportmannerg
quote:
serõi:Kohaletulek on esimene test huvi tõsisuse kohta ;)
Binaarses maailmas huvi pigem ei ole - aga must-valge maailma otsa vaatamise viis ei ole ehk kõige mõistlikum :).
06.03.2019 at 22:01
hall
 
Sportmannerg
Ei maksa muretseda, et info mingiks salaseltsi saladuseks jääb. Kohaletulek annab lihtsalt võimaluse kaasa rääkida.

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
07.03.2019 at 00:02
SanderMM
Sportmannerg
Kuna meie tiimist keegi laupäeval kahjuks Pärnusse ei jõua, üritan siin veel kaasa rääkida.

quote:
5.1.1 Lubatud on kasutada [...] kinnise katusega seeriana toodetud sõiduautosid [...]

Kas saan õigesti aru, et antud reegel kinniste katuste kohta on ainult selleks, et lahtise katusega autod võivad osutuda "liiga headeks", isegi tehnilisi piiranguid täites? Kui eesmärk oli kulutusi madalal hoides võidu sõita ja leidub auto, mis tehnilistele nõuetele massi, kubatuuri ja võimsuse osas vastab, võiks ju needki lubatud olla. Vaevalt, et sellest nüüd eesti oma Spec Miata kohe välja kujuneb, piirangud nii kitsad ka pole et ainult üks auto parim saab olla.

Võib-olla olen tõesti veidi kallutatud arvamusega ka, kuna endal üks selline olemas ja kui sügisel Sportmannergust rohkem rääkima hakati, hakkas loogiliselt mõte selle mudeli poole liikuma, kuna know-how'd ja varuosi veidi juba tekkinud.
07.03.2019 at 01:31
Marvin
Sportmannerg
Ma ei usu, et Andres viitsiks anti-Miata reegleid kokku kirjutada :). Lahtiste autode turvalisusega seonduvaid riske ei soovi lihtsalt ükski promootor peale monosarjade korraldajate hallata võtta. Õigesti teevad ka.
08.03.2019 at 00:18
SanderMM
Sportmannerg
Ega päris juuksed lehvimas sõitmist ei mõelnudki, kõvakatus vähemalt kohustuslik. Aga okei, ei hakka selle üle pikalt vaidlema.

Üks mõte tekkis selle müügikohustusega veel, kirja panduda umbes nii:

quote:
Lisaks 6000€ hinnale auto väljaostuks on igal tiimil võimalus vahetada oma auto teise tiimi oma vastu, makstes teisele tiimile lisaks (1000€ + 300€ * antud võistlusel tiimide saadud kohtade vahe).
See tekitaks olukorra kus oma otsese konkurendi (koht eespool asuva) tiimiga autot vahetades teenivad nad oma hea töö eest 1000€ + saavad koha võrra aeglasema auto. Võib-olla olid nad lihtsalt paremad sõitjad ja saavad ka nüüd oma uue autoga sama kiireid aegu kirja ja selle 1000€ eest saab rehve ja klotse osta.
Või siis teise näitena 8ndal kohal lõpetanud tiim vahetab auto 3ndal kohal oleva tiimiga 1000€ + 300€ * (8-3) = 2500€ eest. Nemad saavad kiirema auto, aga teine tiim ei jää ka tühjade kätega ja saavad nüüd natuke aeglsema auto, millele saadud raha eest paar parendust teha vms. Liiga üle võlli pole ka selle uue autoga mõtet minna, sest keegi võib selle nende käest ikka järgmine etapp ära osta.

Ilmselt toimiks selline skeem paremini monoklassis, kuna siis vähemalt varuosad ja muu know-how klapib alati ka teiselt tiimilt lohutuseks saadud autoga, aga lihtsalt oli üks selline mõte
08.03.2019 at 01:03 2 edits. Last edited 08.03.2019 at 01:10 by SanderMM
Siiiim
 
Sportmannerg
DUCK OFF meeskond ei saa küll kahjuks see nädalavahetus koosolekul osaleda, aga statistilises mõttes näitan siin igaksjuhuks üles suurt huvi uues sarjas osalemise vastu.
Ehk siis kui vähegi võimalik, siis oleme stardis (loe: kui ajaliselt jõuame valmis ehitada) ning reeglite kirjutamise usaldame täielikult Andresele ja teistele kaasvõistlejatele. :)

____________________________
www.premiumprojekt.eu
08.03.2019 at 09:18
H.E
  
Sportmannerg
Leppisime kokku praeguses konseptsioonis, vastumeelestatust ei olnud. Mõningate pisemate muudatustega paneme lukku V9 juhendi (Andres laeb failid üles). Osalejad saavad jooksvalt teha ettepanekuid reeglimuudatuste osas ning ühiselt vaadatakse ettepanekud läbi ja ostustatakse.

Mõned arutatud teemad:
• Teha ots lahti sprindisõitudega, kuna väheste osalejatega pikad sõidud ei ole kuigi põnevad. Selleks toimuvad nt teisipäevastel rajaõhtute raames ka sprindi stardid. Andres täpsustab juhendiga täpsemad kuupäevad. Huvi korral võimaldada ka teistel klassidel startida samas võistlussõidus, kuid eraldi arvestuses. (BMW Cup, ABC Race jm)
• Tiimides on rohkem inimesi, kõik tahavad sõita: Ettepanek teha starte tihedamini ja mitu starti ühel õhtul.
• Paindlik klass. Teha erinevaid sõiduformaate, kestvus, sprint, kindlasti ka ühisstardiga võistlused talvel.
• Lubatud ainult lisas olevad rehvid. Osalejatepoolsed ettepanekud soodsate, vastupidavate katsetatud rehvide osas teretulnud.
• Litsentsid: Tegemist on klubilise ürtusega. Sõitja litsentsi teema lahtine. Litsentsi pakutav väärtus täpsustamisel.
• Pikendada tabelit 2liitrini lisades klausel tehaseandmete järgi 75kw tonni kohta. See võimaldab rohkemaid mannerguid kasutada doonorina.



____________________________
Raketibaas
10.03.2019 at 23:20
Marvin
Sportmannerg
Et jätta uksed lahti võimalikele külalistiimidele, võiks reeglites olla punkt, mis annab korraldajale õiguse rajale lubada autosid, mis otsesõnu reeglite kirjatähele ei vasta, kuid mille puhul on põhjust uskuda, et need on piisava turvavarustusega varustet. No näiteks Yaris Cupi polditava puuriga liitrise esimese põlve Yarise, mille puhul kineetilise energia ja turvapuuri võimekuse suhe võiks justkui paigas olla :)
11.03.2019 at 22:55
hall
 
Sportmannerg
Versioon 10: https://www.dropbox.com/s/5lr53mh80h2iyv8/SportMannerg%20tehnilised%20V10.docx?dl=0

Muudatused:
- pidurid ja aero vabad;
- kubatuur kuni 2050 cm3, kusjuures max 75kw/tonn;
- kinnine katus pole nõutav.

Korralduslikult on mul valmisolek korraldada teisipäevaõhtuste rajaõhtute lõpus lühema formaadiga võistlusstarte sagedusega ca kord kuus. Huvi korral saab teha ka tihedamini. Samamoodi mul valmidus huviliste olemasolul korraldada talvisel ajal jää peal 4, 6 või 8h kestvusega sõitu.

Kui nüüd tõuseb minimaalselt 10 kätt, kes kinnitavad, et nad on V10 toodud tingimustel 7.juulil valmis startima, siis korralduse taha asi ei jää.

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
17.03.2019 at 19:18
JõuJaam
 
Sportmannerg
Sain korraks garaažist koju.

Plaan seoses mannerguga:

Lähipäevil jõuab turvapuuriga mannerg garaaži tagasi. Kuna endal tegevust piisavalt, usaldasin puuri tegemise Raul Karu ehk Krauman Motors i kätte.
https://www.facebook.com/kraumanmotors/

Hetkel bänd koos, et osaleda BEC6h sarjas. 2xBikernieku, 1x Botniaring, 1x Pärnu.
Võistlussarja info http://batcc.eu/
Reeglid jms tähtis info http://batcc.eu/about-terms/
Esimene proov toimub BATCC korraldatud treeningul Riias 14ndal aprillil. Kodutöö Assetto Corsa abil.
https://www.facebook.com/events/367824687141111/ (ainult turvapuuriga autodele)

Auto jääb pm standard nagu eelnevalt on olnud. Modifikatsioonid Mannergu aegadel olid: pidurijahutus, tühi salong ja „Makita“ madaldus, nii see ka jääb. Nüüd proovime veel torude kujul lisandunud kilogrammid mujalt maha saada.
Eesmärk ei ole „tõsiste nägudega, veri ninast väljas“ võidu sõitmine. Me teeme seda, et võimalikult väikse kuluga saada võistlus- ja võidusõidu kogemust ja loomulikult 110% funi. Loodame, et näeme BEC sarjas enda kõrval veel Mannergust välja kasvanud tiime.
Kui kellegil samasugune plaan aga jääb puudu tehnilisest toest siis võib julgelt ühendust võtta.

Sportmannergust:
Diagonaalis lugesin reeglid läbi. Üldjoontes tundub ok. Kas täpselt selliste numbritega kaalu ja kg suhe autosid kõige paremini võrdsustab vajab pikemat süvenemist aga idee hea.
Silma jäi:
Üldjuhul kestvussõitudes tagumine udutuli nõutud. Tuleohtliku uksepolstri eemaldamine võiks pigem kohustus olla. Soovituslik võiks olla „foam“ ja crash box nagu BEC reeglites. Puuri reegli teeks lihtsamaks min. Struktuuri joonis nagu BEC reeglites.

Meie poolt käsi püsti. Kus on 9 järgmist?

Ilma pildita pole õige teema. Meie Mannerg.


Jõudu!
Ringo

____________________________
auto24ring JõuJaam Service
+372 58 5588 58
22.03.2019 at 00:42 5 edits. Last edited 22.03.2019 at 11:51 by JõuJaam
peep
 
Moderator
Sportmannerg
Vot see on mehejutt - tegutseda tuleb ! Tsiteerides klassikat:

quote:
„Inimene on tulnud siia ilma tükke tegema, mitte *itale“
22.03.2019 at 10:20
hall
 
Sportmannerg
Sekundeerin Peebule ja tõstan esile selle SporMannergu vaimu hästi tabava tsitaadi:

quote:
Eesmärk ei ole „tõsiste nägudega, veri ninast väljas“ võidu sõitmine. Me teeme seda, et võimalikult väikse kuluga saada võistlus- ja võidusõidu kogemust ja loomulikult 110% funi.


____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
22.03.2019 at 16:03
aivar_a
Sportmannerg
Minu poolt ka turvavarustus/puur olemas ja masin stardiks valmis. BECi 6h mõtet isegi peas keerutanud ja ei saa välistada ka selle formaadis rajale ilmumist. 8 masinat veel jäänud...



22.03.2019 at 16:11
BlueStang
 
Sportmannerg
Kuigi huvi on suur, siis ma pole siin varem sõna võtnud - mäletan, kuidas käis 325BMW sarjaga. Algselt pidi olema ka soodne sisendklass "päris vóidusõitu", aga lõpuks kujunes ikkagi võidurelvastumise klassiks ära. Kusjuures sõitjate asemel olid eelispositsioonis iseehitajad, sest on päris suur vahe, kas nokid ise õhtuti garaazis autot teha või maksad teenusena ostetavale ehitajale ca 30eur/h. Selles mõttes endal tagantjärgi suht hea meel, et 325-ga kaasa ei läinud. Minu hinnangul monoklass oleks siiski kulude tasakaalustamise mõttes igati parem klass parema sõiduoskuse väljaselekteerimisel, aga noh motospordis tegelikult ongi suurem osakaal pigem tehnika konkurentsivõimelisusel üldiselt olnud. Endal huvi on jätkuv, samas ehitamise võidurelvastumisega ei taha tegeleda, küll aga sóita.
Kas nüüd on siis nii, et peale esimest etappi võin tulla ja kiireima auto 5k eest ära osta?

____________________________
http://www.mustangandfords.com/news/1305-top-10-svt-cobras/ no more
Dream car for family, who needs to go FAST!
new: Grand-dad of all offroad cars
23.03.2019 at 10:53 1 edit. Last edited 23.03.2019 at 14:55 by BlueStang
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Sportmannerg   .. 5 6 7 8 9 10 11 ..  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.