register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : BMW 325 Cup : BMW E36 325i CUP   .. 3 4 5 6 7 8 9 ..  
Poster Message
Jörm
 
BMW E36 325i CUP
Jätke mehed need uniballid ja puksid rahule! Mul on vormelil 56 uniballi, mis maksavad kusagil 38k kokku. Mul on kolm vormelit, seega on mul üles 100k eest uniballe mida tuleb iga aasta mingi osa välja vahetada ala 300-500 krooni tükk. Kui te panete B varuosa puksid alla sinna siis teie ei jõua neid kolme aastaga kah ribadeks sõita. Kui uretaanid, siis seda enam. See auto kestab ka originaalosadega sõitmist, sellepärast just sellest autost siin räägitaksegi, et me ei tegeleks aasta ringselt ainult ehitamise, viilimise ja remondiga, vaid et lappaks rajale kui tahtmist on.

Garfield, Tallinna smuuli linnaringil E21 autoga lukuga 1,2 sekundit oli Pipar aeglasem, lappasime kastid ringi. Tagasipöördest ei saanud kuidagi välja kiirendada. Ilmselt oleneb siiski palju lukust ja autost, ehk oli Kuuli Torsen liiga lukus.

Metallpuksidest võiks olla tagadiffri oma ehk ja kui siis mootori jäik või jäigem kinnitus, paremas kurvis ei leia kolmandat käiku muidu üles, see on täitsa vale kohapeale loksunud. Kastipadi võiks ikkagi originaal olla.

____________________________
Amper Racing
05.11.2007 at 21:52
hall
 
BMW E36 325i CUP
See läheb küll monoklassi ideega mõneti vastuollu, aga kas ei võiks olla lubatud 2.5-st väiksema kubatuuriga mootorid, st kui keegi tahab, siis ta võib tulla 1.6, 1.8, 1.0 või 2.3 mootoriga põristama, kuigi konkurentsi vist eriti pakkuda sel juhul ei suudaks. Motospordis ju üldiselt kehtib seadus, et väiksema kubatuuriga võid punnida kui tahad.

Juba räägitud teema, aga minu poolehoid kuulub igal juhul mõttele mitte kehtestada reeglit, et keretoorikuks peab olema kindlasti 325, aga mitte 316, 318, 328 vms. Sisuliselt pole ju vahet, põhiline, et tehnika ei ole "ägedam" kui 325 oma.

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
05.11.2007 at 22:18
peep
 
Moderator
BMW E36 325i CUP
Ma olen 100% selle poolt, et me teeme autod, mis ei vaja igaks võistluseks valmistumisel nädala jagu unetuid öid ja võistluse käigus trobikonda mehaanikuid. Lauri, tee palun viimased muudatused ära või kommenteeri miks neid teha pole mõtet ja pane mingi kohtumine paika. Jutt pikaks läinud, on aeg tegutseda.
05.11.2007 at 23:08 1 edit. Last edited 05.11.2007 at 23:09 by peep
-XR-
BMW E36 325i CUP
quote:
peep: Jutt pikaks läinud, on aeg tegutseda.

Mu meelest on ka seda mingit puksijuttu liiga palju.
Põhipoint on ikkagi sõitmine! (või ma olen millestki valesti aru saanud)
Võiks rääkida ka väheke sõidureeglitest ja muust orgunnist + reklaamiküsimused jne..
Las igaüks kirjutab tekkinud küsimused koosoleku jaoks üles ning esitab need korraldajatele.

Koosolek võiks olla brainstorm vormis mitte lihtsalt koos olek, kui tullakse kokku ja räägitakse "midagi" ja tehakse "midagi".
Peaks ikka kasulikud asjad kirja saama ning inimeste aega kasulikult kasutama!

Muidu ma olen igasuguste koos olekute vastu. Koosolekud on aga kohati vajalikud.
05.11.2007 at 23:24 1 edit. Last edited 05.11.2007 at 23:31 by -XR-
peep
 
Moderator
BMW E36 325i CUP
quote:
serõi:Motospordis ju üldiselt kehtib seadus, et väiksema kubatuuriga võid punnida kui tahad
See oleks jama, kui rajal on liikuvad shikaanid. Parem sõidame võidu ilma vigursõidu elementideta.
06.11.2007 at 00:25
hall
 
BMW E36 325i CUP
quote:
peep:
quote:
serõi:Motospordis ju üldiselt kehtib seadus, et väiksema kubatuuriga võid punnida kui tahad
See oleks jama, kui rajal on liikuvad shikaanid. Parem sõidame võidu ilma vigursõidu elementideta.

Praktiliselt igas muus klassis on lubatud väiksemad kubatuurid, st paika on pandud ülemine piir. Selline vabastus ei ole tekitanud rajale liikuvaid šikaane. Liikuvad šikaanid tekivad rajale siiski "tihendiprobleemi" tõttu niikuinii.


____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
06.11.2007 at 10:37
Kaido
BMW E36 325i CUP
Eesmärk on õilis, aga praktikas pole mitte mingit vahet, kas mootor on 2.5 või 1.8. Kui kellelgi on vahendid auto ettevalmistuseks ja võistlemiseks, siis ketaspidurite install tagasilda ning õige mootori ost moodustab sellest kaduvväikese osa. Väiksemad mootorid killustaks reegleid, erinevate asjade lubamise/mittelubamise ümber käiks meeletu kisa ning selle summaks oleks reaalselt 1-2 autot rohkem või vähem. Parem las olla monoklass, selleni jõudmine võttis juba parajalt närvi ja ärge unustage ajafaktorit - tehnilised peksid lukku minema hiljemalt novembri lõpuks, muidu ei jää ehitamiseks piisavalt aega. Puuripaigaldajate juures on järjekorrad jne...
06.11.2007 at 11:33
peep
 
Moderator
BMW E36 325i CUP
Kuna tegu monoklassiga, ei saa kellegil olla "juhuslikult" sobivat aga väiksema mootoriga autot nagu see ehk on case mõnes teises sarjas, kus saab osaleda erinevatel autodel. Ja kui sa tutvuks analoogsete sarjade reeglitega, siis näed, et su väide pole õige. Monoklassi mõte seisnebki selles, et kõik võistlevad võrdsetel autodel. Argument, et väiksem mootor ei anna eelist pole määrav, sama võib paljude erisuste kohta öelda.
06.11.2007 at 11:36
rustang
  
Moderator
BMW E36 325i CUP
quote:
peep: on aeg tegutseda.

Mõned põhimõttelised asjad, mis tuleks minu arvates täpsustada või selgeks vaielda:

Turvapuur, kere jäikus, tugevdamine.
Soomlastel on turvapuur piiratud salongiga (jääb tuleseinte vahele) ehk vedrustust ei tohi turvapuuriga siduda. Soomlased lubavad lisaks tugevdada amordikinnitusi ja tagumise poolraami kinnitusi. Kuidas meie teeme - ei tugevda aga puuri lisatorud täiesti vabad?

Sidur, hooratas. Soomlastel on lubatud OEM või kindel Sachs korv ja 2 erinevat Sachs ketast. Kas E36 hooratta konstruktsioon on probleemne või saab hakkama?

Aju - soomlastel on dynokohustus max 200 hp (ja hinnakokkulepe dünojatega 50Euri), USA-s OEM välimus ja kivid (aga sisu vaba), kas meie oleme tõesti nii kõvad, et suudame sisu kontrollida? (heauskne ostja võib ka enda teadmata "tsipitud" aju otsa sattuda)

Amort
Soomlastel monotüüp Bilstein. (Edit: USA-s ......). hea oleks tõmmata piir selliselt, et autoga kaasa tulnud "tänavabilsu" või "sport" koni võiks alla jätta aga megadollar-amordid ära keelata. Monotüüp-amordi korral äkki lubada lisaks OEM ka avalikult müüdavaid ja uuena viimasest odavamaid amorte? Või teha võitja vedrustusele (komplekt amorte-vedrusid) müügikohustus 10.000.- eeku?

Sarja vedav organisatsioon, isikud.
06.11.2007 at 14:12 1 edit. Last edited 06.11.2007 at 14:58 by rustang
peep
 
Moderator
BMW E36 325i CUP
Kõik õige aga seda kõike võikski juba IRL lõplikult paika panna. Kiirem ja efektiivsem. Btw, usas on kasutusel monotüüp KW coilid ja vaadates videolt, milliset pukid need soome sarja autod on, siis ma hääletaks coilide poolt.
06.11.2007 at 14:48
rustang
  
Moderator
BMW E36 325i CUP
quote:
peep: seda kõike võikski juba IRL lõplikult paika panna.

Jah see oligi mõeldud "koosoleku" päevakorrana või nii.... Iseasi kes või mis on see kvoorum kes otsustab :D
06.11.2007 at 15:07
devilc
Moderator
BMW E36 325i CUP
Iseenesest dünomine oleks tore mõte, samasuguste reeglitega nagu soomlastel (200 hj max). Siin on ainult konks, et kuidas seda tagada, et vahepeal düno settinguid ei muudeta? (Iseenesest konkreetse düno saame kokku leppida.) Kuidas soomlased selle probleemi lahendanud on?

KW coilid oleks hea mõte, kuna tänavavedrustuses autoga on rajal üsna nigel sõita. Me ei pea tingimata nende V3 (või siis koguni võidusõiduvarianti) võtma, V2 oleks täitsa piisav. Muidugi ei pea see tingimata KW olema, lihtsalt nende toimivuse kogemus on Jörmil täitsa olemas (küll vist V3?).

Ander
06.11.2007 at 16:28
BlueStang
 
BMW E36 325i CUP
Tuleks korraks selle sarja loomise algse eesmärgi juurde tagasi

Asi ei tekkinud ju soovist võimalikult rohkema raha ja ajaga garaazhis autosid ehitada ja/või võimalikult kiiresti Sauga ring läbida (seda saab igamees oma praeguse autogagi teha) - eesmärk oli ju mees mehe vastu võidu sõita võimalikult võrdsetel autodel - seda võimalikult soodsalt ja turvaliselt ning sellest tulnevalt sai võimalikult optimaalseks autoks kiiruse ja odavuse mõttes valitud seesama stock korras E36 325 sedaan

seepärast ei saa ma aru, miks asi võimalikult kirjuks ajada eri keretüüpide, ümberehituste ning vabade varuosade, sidurite, amortide, pukside, tagasillaülkannete, kütusesüsteemide jnejne lubamisega

kes tahab autot ehitada ja/või väga kiiresti sõita, siis selleks on olemas teised väljundid - OT, päris ringrajaklassid, F1 vms

mina pooldaks totaalselt kõik stock va ühesuguse turva (puur, iste, vöö, kustuti) lisamine + kokkulepitud mono kuluosad (rehv, amort, vedru, puks, sidur, piduriketas, klots, nina, tiib jne) - kõik stock või siis mingi stockist natuke parem, samas soodne racing asi, mida saab kuskil lihtsalt (näit. ampri) riiulist võtmas käia, kui otsa saab - poleks endal leiutamist ja hulgi ostes kindlasti soodsam.

Samas oleksid autod ikka ühesugused ka, kui ma nüüd sarja loomise eesmärgist ikka õigesti aru olen saanud?







06.11.2007 at 16:45 6 edits. Last edited 06.11.2007 at 20:06 by BlueStang
rustang
  
Moderator
BMW E36 325i CUP
Arutasime ajude asja ka Silweriga - no palju sealt stock mootorist chipi muutmisega ikka saada on, max 10 hj? Tõenäoliselt ei juhtu midagi kui lasta vabaks klasuliga, et kõik ECU ise, kõik mikroskeemid plaadil jms on OEM. Ja 6500 pööretepiiraja nõue jätta, seda peaks musikaalsemad inimesed ka raja äärest ära kuulma kui kellelgi teistest kõrgemale käib.
06.11.2007 at 16:46
Lembit
BMW E36 325i CUP
Härrased, kuidagi võiks veel mõelda ka kaalude peale. On palju lihtsaid ja odavaid modifikatsioone, mis teevad autot kergemaks ja kergem auto on tunduvalt rehvisäästlikum. Niipalju, kui mina tean, siis Avo sõitis oma kerge Escorti'ga ühe jooksu Toyo'dega kaks hooaega, aga Ardi oma raske R32'ga sai kaks üritust. Mitte, et peaks autosid 1100 kg peale ajama, aga mis siis reeglite järgi maksimaalselt tühjaksvisatud E36 tegelik kaal on?

Lisaks veel sellised teemad:
* "Kütuserõhk pihustite eel peab olema … bari tühikäigul" ei tee ebalegaalseks kütuserõhu tõstmist täiskoormusel. Võiks läbi mõelda, mida üritatakse saavutada ja ümbersõnastada niimoodi, et seda ka oleks võimalik saavutada. Minuarust võiks üldse vabaks jätta. Mootorist võimsuse kättesaamisel ei ole ju määravaks kütusekogus vaid ikka see õhk, mis sisse ahmitakse.
* Minujaoks on täiesti arusaamatu, miks peaks radiaator vaba olema. Kas sellega on mingeid probleeme BMW'l?
* Automaatne kustutussüsteem välja jätta. Soovituslik, aga mitte kohustuslik. Ei ole eriti naljakas, kui mõni üliagar rajakohtunik sul pisikese õlileegi peale 5k maksva süsteemi lahti laseb. Ma ei suudagi meenutada Balti sarjadest viimase 7 aasta jooksul, et kellelgi oleks vaja olnud kustus lahti lasta.
* Kas kõik üleliigsed poltliites asjad võib ära korjata?
* Esiuste metallosa originaalsena säilimise nõue on eraldi välja toodud. Kas see tähendab, et tagauksi on lubatud lõikuda?
* Mõistlik oleks tiivalaiendid keelata ja lisada ratta ülemise poole katmise nõue reeglitesse. See annaks ühtlasi võimaluse ka lubada vabamaid velgi. Nagu otsingud E36 BMW teemadel näitavad, siis on märkimisväärne hulk turul leiduvaid mingite sobimatute velgedega.
* Misasi on "Originaal metallist kaitseraud"? stangetala?
* Kolvigrupi kaal välja jätta reeglitest. Lubatud ainult seeriatooted ja tasakaalustamine. Kepsude ja kolbide tasakaalustamisel peab üks keps ja üks kolb olema töötlemata.
* Kuidas on plaanitud chippimise kontroll? Mina soovitaks selle vabaks jätta kohustusega esikolmikul peale iga võistlust lasta oma chipist koopia teha, mis on siis kaasvõistlejatele kättesaadav.

Nende meie ja Soome reeglite võrdluses tundub, et meie autod päris kindlasti ei saa Soomes sõita ja Soome eutod ei saa minuarust ka meil sõita. Kas see ongi taotluslik? Minuarust
06.11.2007 at 17:00
peep
 
Moderator
BMW E36 325i CUP
Minuarust on kõik arutletud muudatused seotud turva parandamisega ja kulude kokkuhoiu- või sama kulu juures rohkema fun'i tekitamisega. 100% stock auto lihtsalt ei kannata rinkal sõita. See auto peab olema lisaks kõigele fun ja võimalikul "päris" rinkaauto sarnane, muidu lihtsalt ei viitsita temaga sõita. Ja pole mõtet loota, et ehitamine tuleb odav, 100 k. pakuks suurusjärguks stardivalmis autole, mis on ka tehniliselt üle käidud.
06.11.2007 at 17:10
vvt
  
BMW E36 325i CUP
quote:
Silwer: Tegin väikese võrdluse, alltoodud jutt ei pretendeeri absoluutsele tõele aga mingi pildi siiski annab:

Pidurid:
Alates 318i kuni 328i on esimesed ja tagumised pidurid samad (kui taga on ikka ketaspidurid!!!). 316 on ees ilma ventilatsioonita kettad. Suportid on ees ja taga kõigil samad. Pidurivõimendid ja peasilindrid on samad.


Misasja? 318i on jahutuseta ketastega ju.


____________________________
Powered by BBB
Life begins @ 7500 rpm
06.11.2007 at 17:15
vvt
  
BMW E36 325i CUP
quote:
Kaido: Jõrmi viimane sõnavõtt - 10 punkti. Ma ei kujuta hästi ette, mis võiks peale kosmeetiliste detailide defitsiitseks muutuda. See võiks olla näiteks ketastega diffrilukk, aga need on sarjas keelatud, sest originaalis on autodel all vaid 25% visco LSD (mis enamikul ei tööta). Defitsiitseks võivad muutuda kasutatud Boschi süütepoolid ja mootorite plokikaaned. Kellel eelnevat kogemust E36ga pole, siis autot ette valmistades tuleb kindlasti vahetada veepump. Kereplekid, pidurikettad (Brembo), kaanetihendid jms on B-osadena võtta ja päris odavad.

Pole siia nädalapäevad sattunud, aga kolleegid on ikka paraja pudru kokku keetnud.

See ketastega "difrilukk" ongi LSD. Ja LSD ei ole visko. Viskot kasutatakse ainult vanadel iX mudelitel. Need mitte töötavad LSD-d on võimalik kõpitseda korda umbes 600 krooni eest, kui käed tagumendist välja ei kasva (Eestis lõigatud ketaste raha+õli) kuni 3-4 tuhandeni (neile, kel kasvab). Mina olen neid tükki neli teinud ja töötavad siiani. Probleemiks on see, et 325i all olev keskmise suurusega LSD on Eestis muutunud defitsiitseks. Kulud ei ole seal teema, teema on difritooriku leidmine. Küll aga annab LSD lubamine võimaluse keemiat teha, näiteks topelt ketaste panemine ja muud trikid on hõlpsalt tehtavad.

Ja mis kõige olulisem, millest siin teemas pole ükski professor juttu teinud. Peale kahte ringi lagiseb see mootor ilmselt nagu hea diisel. Midagi tuleb teha õlivõtuga ju. Need veepumba teemad on rohkem tsebuhhaa, sest kes ikka mingi vana loksuva pumbaga rajale ronib- ikka vahetatakse ringi. Probleem on selles, et plastist pumbatiivik kipub võlli küljest lahti tulema ja võll vehib tühja.

____________________________
Powered by BBB
Life begins @ 7500 rpm
06.11.2007 at 17:25
vvt
  
BMW E36 325i CUP
quote:
Lembit: Vast lubaks ikka metallpuksid kah.
Lõin siin Volta auto hinnakirja järgi kokku ja sain juba 7k eest pukse neid, mis hinnakirjas sees olid. Ja näiteks esiõõtsa esimesi pukse seal miskipärast ei olnud.
Ma ei ole ka eriti suur BMW spetsialist, aga usun, et ka tagavedrustuses on seal veidi rohkem pukse, kui poolraami puksid, stabika puksid ja "trailing arm"i puksid.
Mõni treial oleks ilmselt valmis 7k eest terve posu pukse valmis treima. Ärgem võtkem nendelt meestelt võimalust, kellel treipink olemas ja kes tahavad ise pukse treida.

Esiõõtsal pole mingit esimest puksi, vaid esimene kinnituspunkt on sharniiriga (õõtsa sisemise nurga ja esisilla tala vahel).

____________________________
Powered by BBB
Life begins @ 7500 rpm
06.11.2007 at 17:33
xjan
BMW E36 325i CUP
Õli ja klabin.

Saugal see klabin mind ei külastanud, vähemalt ei mäleta väga, küll aga stabiilselt Raplas. Äkki siis karterisse õli loksumise vältimiseks "klapid" lisada? EDIT - see ongi lubatud ja vast piisav?
http://www.vacmotorsports.com/db/images/e36-opb.jpg
http://www.brazeauracing.com/oilpan.htm


Õliradika kohta vist juba märge oli, aga teadjamad võiks kommenteerida kuidas seda paigaldada antud mootoril - lihtne lahendus eeldaks M3-lt õlifiltri jalga, mis juba ei ole enam M50/M52 mootori originaalosa...

____________________________
BMW 1M ...
06.11.2007 at 17:37 1 edit. Last edited 06.11.2007 at 17:53 by xjan
HrHunt
BMW E36 325i CUP
quote:
BlueStang: kes tahab autot ehitada ja/või väga kiiresti sõita, siis selleks on olemas teised väljundid - OT, päris ringrajaklassid, F1 vms
...
Samas oleksid autod ikka ühesugused ka, kui ma nüüd sarja loomise eesmärgist ikka õigesti aru olen saanud?

Ma ise loodaks sama, et see asi käest ära ei lähe. Kui ettevalmistatud auto läheb üle 100K + liiga suured kulud per võistlus + hardcore garaazhivennad saavad veel suure tuunimisvabaduse... siis endal kaob küll huvi ära, ja ilmselt paljudel teistel ka. Suur see seltskond ikka on kes raatsib sellisesse "amatööri" klassi sadu tonne laksida...


____________________________

06.11.2007 at 18:24
Silwer
BMW E36 325i CUP
quote:
vvt:
quote:
Silwer: Tegin väikese võrdluse, alltoodud jutt ei pretendeeri absoluutsele tõele aga mingi pildi siiski annab:

Pidurid:
Alates 318i kuni 328i on esimesed ja tagumised pidurid samad (kui taga on ikka ketaspidurid!!!). 316 on ees ilma ventilatsioonita kettad. Suportid on ees ja taga kõigil samad. Pidurivõimendid ja peasilindrid on samad.


Misasja? 318i on jahutuseta ketastega ju.


Minu teada on sedasi et kui 318i on taga kettad siis on tal ees jahutusega kettad. Kui taga on trummel siis on esimesed kettad ilma jahutuseta.


____________________________
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW E46 S54 SMG VF570 supercharged & BMW F25 X3
06.11.2007 at 18:56
Kaido
BMW E36 325i CUP
Enda meelest saan aru, mis on visco ja mis LSD, refereerisin oma jutus parema taustaga kodanike väiteid. kelle jutu järgi oli E36le tellitud diffrilukkudest suurem osa nn viscolukud. LSD aga selges vähemuses - Hansu arvates sööb kummi jne. Tavaseades pole E36-l taga mingit lukku, ringrajal ei anna see ka mäekõrgust kasu, pigem hakkab LSD poolt pakutav alajuhitavuse süvendamine aeglastes nurkades algajaid segama - kulusid silmas pidades peaks LSD olema siis pigem keelatud. Toorikuteks sobivad E28, E30, E34 ja E36 plokiga sisud maksavad täna juba ca 5000 + ja võtta neid pole. E30ne plokisisu olemasolevale diffrile on esinduses soodushinnaga ca 7000.-

Lagina vastu aitab kaaneremont ja korralik Racing õli (minul aitas, proovitud) - teine variant on hüdrotõukuritest loobuda, aga selle peaks siis reeglitesse sisse kirjutama. Tänu hüdrotõukuritele ootab kaaneremont ees nii ehk naa - tõukuritest loobumine või nende uuendamine peaksid olema võrreldavas suurusjärgus. Ehk keegi parema taustaga kodanik seletab asja lahti.
06.11.2007 at 19:16
BlueStang
 
BMW E36 325i CUP
quote:
peep: Minuarust on kõik arutletud muudatused seotud turva parandamisega ja kulude kokkuhoiu- või sama kulu juures rohkema fun'i tekitamisega. 100% stock auto lihtsalt ei kannata rinkal sõita. See auto peab olema lisaks kõigele fun ja võimalikul "päris" rinkaauto sarnane, muidu lihtsalt ei viitsita temaga sõita. Ja pole mõtet loota, et ehitamine tuleb odav, 100 k. pakuks suurusjärguks stardivalmis autole, mis on ka tehniliselt üle käidud.


Ega selle vastu polegi miskit, et stock osa asemele samas hinnatasemes racing asi panna - selles osas, mis puudutab nagunii vahetatavaid kuluosi. Hea on, kui need asjad on konkreetselt kokkulepitud, mida sinna täpselt asemele pannakse.

Aga jah 100k rahvabemmi sarja sisenemisläveks minumeelest siiski üsna kõrge - serõi siin kunagi pakkus pärisringraja (EMV) hooajakuluks 70k;)
http://opentrack.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=25
06.11.2007 at 20:19 1 edit. Last edited 06.11.2007 at 20:21 by BlueStang
hall
 
BMW E36 325i CUP
Ka mulle ei tundu prognoos 100k auto kohta liiga odavana. Tegelikult arvan, et auto saab valmis ehitada odavamalt.

Teine teema: kas on mõni reaalne põhjus ka, miks keretoorikuks peab ikkagi olema 325, mitte mõni muu mootoriga algselt liikunud isend?

____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
06.11.2007 at 20:24 2 edits. Last edited 06.11.2007 at 21:12 by hall
opentrack.tqhq.ee foorum : BMW 325 Cup : BMW E36 325i CUP   .. 3 4 5 6 7 8 9 ..  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.