register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Eelseisvad üritused : Hankook Baltic 1000km 16.-18.juuni  
Poster Message
hall
 
Hankook Baltic 1000km 16.-18.juuni
Nädal enne käesoleva aasta jaanipäeva (16.-18.juunil) toimub auto24ringil esmakordselt Eesti ringrajasõidu ajaloos 1000km sõit. Loodetavasti saab sellest pikalt kestev traditsiooniline suve alguse suurvõistlus. Kohe esimesel aastal on korraldulikus osas kasutusel lahendused, mida siiani ringrajavõistlustel kasutatud pole. Näiteks võistluse avatseremoonia Pärnu kesklinnas, võistlust kokkuvõttev saade Motors TV-s, otseülekanne Postimees.ee veebis. Võistluse ametlik veebilehekülg on http://www.baltic1000km.com/et/, seal on saadaval võistluste juhend, registreerimisvorm jms.

Praeguse info kohaselt on starti tulemas väga edevaid ja kiireid autosid. Registreerumine võistlusele on avatud, registreerumisvorm saadaval eelnevalt viidatud veebilehel.

Praegustes võistluste dokumentides ei ole, küll aga on piisava huvi korral võimalik tekitada eraldi arvestus BMW 325 Cupi autodele. Tehnilistes tingimustes lähtuksime sel juhul kehtivatest Cupi tingimustest, küll selle erinevusega, et sellel konkreetsel võistlusel on kohustuslik kasutada Hankooki rehve, mida tuleb soetada ühelt konkreetselt tarnijalt. Rehvide tarne saab osalejate jaoks olema mugav, sest võistlustel on kohapeal Hankooki team koos piisava laovaru ja teenindusega.




____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
21.04.2016 at 13:51 1 edit. Last edited 27.04.2016 at 12:17 by peep
opentrack.tqhq.ee foorum : Eelseisvad üritused : Hankook Baltic 1000km 16.-18.juuni  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.