register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Tehniline : Cambertires   1 2  
Poster Message
BENBEN
  
Cambertires
Uudishimu on väga hea! Aga ma pole näinud ühtegi huvilist, kes oleks oma kandidatuuri üles seadnud testisõiduks... Kas meil pole sobivaid sõidukeid, sõitjaid, või hingelt võidusõitjaid kes oleksid õhinal nõus katsetama midagi uut? Oleks siis asunud arutelule mis, kus ja kui palju maksab? Paluks testimisele Motors TV võttegrupi ja teeks sellest mingi saate...

____________________________
Ford Maverick`75(Filmiauto:) "Soovide puu", "Free Range")
PerTronix, Doug Headers, JBA Exhaust, H-D exhaust systems, Cambertire dealer.
Ask for price!
www.benben.ee
04.11.2013 at 23:53
peep
 
Moderator
Cambertires
Räägi otse meie tuntumate võidusõitjatega ja pigem arvesta, et võib-olla pead neile maksma testimise eest, ning saadki vajalikud tulemused mille pealt projektiga edasi liikuda. Siin võib teha kisa aga villaga on virtuaalmaailmas nagu on, pikaajalise foorumikasutajana peaksid seda teadma. :)
05.11.2013 at 10:32
trs200
Cambertires
Lihtsalt huvilisest ei piisa. Tehnika ja testija peaksid olema piisavalt kiired ja stabiilsed ning tuleks kaasata ka elementaarset mõõtmistehnikat(lisaks ajamõõtmisele), et asjal pointi oleks. Muidu juhtub nii, et kui ringiajas erilist vahet pole, kantakse see projekt automaatselt korstnasse ilma igasuguse võimaluseta tulemust analüüsida. Selles suhtes oleks mõistlik kibekiirelt hakata sõitjaid tüütama, sest normaalse ilma leidmine läheb aina raskemaks. Praegu on ilmselt veel liiga roheline see asi, et keegi ostujõulistest ise oma aega ja raha hakkaks testimiseks pakkuma. Tuleb isiklikult pinda käia ja kompromisse pakkuda.
05.11.2013 at 21:54
-XR-
Cambertires
BENBEN, võibolla pakub driftimeestele ka huvi? Neil on mingid teised foorumid.
Nad on harjunud rehvidele oluliselt rohkem kulutama kui rajapäeval osalejad ;)
05.11.2013 at 22:58
Henri_
 
Cambertires
:D

Tahaks näha Eestis seda driftimeest, kes laseb 450€ rehve ehk 900€ jookse siin ära. See on võimsama autoga ühe etapi rehvieelarve. Võimsamad autod lasevad poolslikke 2-3 tiiru ja jooks. Isegi, kui cambertire kestaks 4 tiiru ei näeks ma tagarehvide näol kliente driftijate hulgas.

Võta kiirelt Raimo Kullil nööbist kinni, uuri, kas on võimalik ehk Raimoga roolis kollane M3, mis Opentrackil 1:24 aega sõitis rajale saada. Seal on enamvähem teada kiirus ja mees on vajadusel võimeline stabiilselt nii rehvi kui ka auto piiri peal sõitma. Ja kui selline tänavalegaalne rehv sõidab tolle slikiga sama aega, siis on minuarust juba päris hästi läinud.

____________________________
http://petrolheads.ee/ ; EVO RX ; E46 V8
05.11.2013 at 23:39
BENBEN
  
Cambertires
Ma mõtlesin driftimeestega seda juttu mõne aja pärast ajada, aga näe... USA driftimehed väidavad, mitte küll selle seguga mis Eestis on, Camber rehvide puhul 4 korda pikemat kestvust kui tavarehvidega. Ja suuremaid kiirusi saavad näidata, kuna auto on paremini juhitav, käitumine ennustatavam.

____________________________
Ford Maverick`75(Filmiauto:) "Soovide puu", "Free Range")
PerTronix, Doug Headers, JBA Exhaust, H-D exhaust systems, Cambertire dealer.
Ask for price!
www.benben.ee
05.11.2013 at 23:52
hall
 
Cambertires
quote:
BENBEN: Esimene ametlik võidusõit(mäkketõus) DOT märgistuse saanud 2 kraadiste rehvidega oli 2011a. Esimene ajakirjanduslik proov oli 2010. Siin on ka võrdlustest:
http://www.automobilemag.com/features/news/1004_scotts_camber_tires/

quote:

We used two Mitsubishi Lancer Evolution test cars - one with standard Yokohama Advan A13 original equipment tires and factory camber settings (see results chart), one with front and rear suspensions reset with negative camber.

...

The R-compound Camber Tire delivered remarkable gains: versus the reference Advans, it shortened stopping distance by 11 feet and increased cornering grip by more than four percent.




Ei saa öelda, et see viidatud test just liigse põhjalikkusega rabaks. Skeptik minus küsiks kohe, mis oleks olnud võrdlustulemus siis kui ka Yokohamadega sõites oleks rattakaldeid suurendatud? Ehk mis oleks juhtunud, kui kallete seadistamisega oleks otsitud mõlema rehvi maksimaalset sooritusvõimet? Äkki oleks siis Yokohamad andnud hoopis parema tulemuse? Yokohamal oli treadwear rating 180, camber tire aga R-compound - kas pole loogiline, et pehmem segu peakski andma parema pidamise?

Aga kokkuvõtvalt olen nõus sellega, et otsi endale tasemel testisõitja ja korralda koostöös spetsialistidega usaldusväärne võrdlustest. Selleks pead ise vaeva nägema. Teiseks, leia võimalus müüa neid rehve mitte kallimalt kui nö tavalisi silindrikujulisi rehve.


____________________________
Porsche Ring - ilmselt parim ringrada Põhjamaades.

CityKart - sisekardikeskus Pärnu kesklinnas.
05.11.2013 at 23:53
opentrack.tqhq.ee foorum : Tehniline : Cambertires   1 2  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.