register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
NB!
Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Forza Motorsport 4 autosimulaator (igal pühapäeval võistlused)  
Poster Message
Rouch R
 
Forza Motorsport 4 autosimulaator (igal pühapäeval võistlused)
Tere,
lootes ka siit seltkonnast huvilisi leida,

Alustame aastat endurance sõiduga!

Pakuks välja idee teha natuke pikem sõit, mis kestaks kuskil 45-50min. Sõit toimuks kolmes klassis: LMP1 (Prototype 1), LMP2 (Prototype 2) ja GT2 (ehk, et siis Le Mans'i variant). Autod oleks kõik ilma upgrade'ideta kuid set-up'i tuunimine on muidugi igati lubatud.

Rada oleks esimeseks prooviks Road Atlanta, enne kõike see pärast, et raja lühiksuse tõttu tulevad mutliclass võlud kiiresti esile. 5-6 ringi LMP1 autoga ja GT2 autod hakkavad juba ette jääma. Ja sealt edasi pea iga teine ring on kohata liiklust. Ringide arv tuleks 38. See oleks LMP1 autodel 45min või natuke vähem ja GT2 autodel umbes 53min pihta.

Kõik huvilised võiksid siin endast teada anda ja samuti ka märkida, mis klassis sooviksid nad osaleda (võimalusel ära märkida ka auto, et ei oleks sõit täis ainult 1te, 2te sõidukit). Samuti, kuna ei pruugi tulla jube palju rahvast, siis peab võibolla täitma lobby mõne AI sõitjaga. Seega võiksite proovida, mis tasemel AI'le saate vastu stock autoga oma valitud klassis, et siis oskaks võimaluse korral lisada õige tasemega AI'd.

Kindlasti võib pakkuda variante, millal kellelegi selline ettevõtmine Jaanuari kuu sees sobiks, kuid pakuksin välja nt. mingi pühapäeva, alates pärast lõunast kuni täitsa hilisõhtuni välja. Kui on küllalt huvilisi, siis pikemas perspektiivis on plaan teha sellist asja regularselt, jälgides ALMS'i ja WEC kalendreid ja õigete radade puudumisel muid radu sõita.


see sõit küll juba sõidetud, kuid täna juba järgmine kohe algamas :


See pühapäev siis uuesti pikem sõit, mis kestab 40-45min kanti. Pakuti välja, et teha vanemate autodega ning Forza klass jääks kõikidel samaks.
Praegu siis 2 erinevat autode gruppi:

1. Max PI - A600, aasta kuni 1970.
2. Max PI - A600, aasta 1980-1989.


Rajaks on hetkel hääletatud Suzuka. Nii, et kõik autosid upgrade'ima ja viimaseid häälestusi tegema. Sõit peaks toimuma kuskil 4-5 paiku õhtul.
Praeguseks on see üritus teist nädalat järjest ja loodetavasti jätkub sama tempoga. Mängijaid on hetkel oodata loodetavasti kuskil 5-7 kanti.

Kõik kellel soov osa võtta, võivad mind boxis sõbraks lisada, nimeks Rouch R.
Forza teema xbox.ee foorumis, sealt ka tsitaadid - http://xbox.ee/viewtopic.php?f=19&t=3025&start=90

Ka tänane sõit juba sõidetud, kuid järgmisel pühapäeval tahaksime sõita:
1.BMW E30 M3 1991
2.MB 190E EVO2 1990
klass A600

Rada:
Nürburing Nordschleife

Ringide arv hetkel lahtine, kuid üle 10 või 15 vist korraga ei teeks, kuna Nürburing ei ole just see rada, mis kõigil iga millimeetrini peas oleks.
Kaugema tuleviku plaan on teha 24h sõit.
22.01.2012 at 18:52
opentrack.tqhq.ee foorum : Vaba rada : Forza Motorsport 4 autosimulaator (igal pühapäeval võistlused)  
Log in:
Account recovery
 
© tqhq.ee 2000 - 2024.