Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Päris hea track camKuidas need pöörded, käik ja gaasi asend telefoni sisse saavad? Ma olen seda asja natuke uurinud huvipärast ja põhimõtteliselt tundub tänu Apple poliitilistele otsustele olevat kaks varianti: 1. teha jailbreak 2. osta Android. Sama lugu on väliste GPS-idega jne. Samas äkki nad on midagi kavalat välja mõelnud?
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Päris hea track camTänks, hea info. Wifi variandi peale ma ise ei tulnud.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Päris hea track cammy bad, see jäi märkimata
lisaks tuleks panna ka wide angle adapter, üldiselt on need action-cam'id väga laia vaatenurgaga, et oleks draamat rohkem.
06.01.2012 at 14:48
1 edit. Last edited 06.01.2012 at 14:53 by Jackson
Telefon on kõige lihtsam teibiga panna tahavaate peegli külge, siis hea lihtne stardis tööle panna ning vajadusel saab ka filmimise nurka muuta...tulemuseks sellised videod(see küll lihtsalt filmides)
Päris hea track camSiit ka väike näide telefoniga filmitud videost. Mis tehtud eelmisel aastal klooga väiksel järvel. Jää pind oli enamvähem ühtlane kuid kohati ka ebatasasem. Telefon samuti kinnitatud tahavaatepeegli külge.