Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
OT59 sõidukoolitusOT59 registeerimine algab tavapäraselt 2 nädalat enne ehk 02.09.
Aga annan aegsasti teada, et sel korral on lisaks võimalik osaleda OT raames toimuval sõidukoolitusel, mida viib läbi Margus Murakas. Koolituse hind on 50€ (lisaks OT osalustasule) ja see sisaldab hommikust klassitundi (toimub enne sõitjate koosolekut), ennelõunast sõidusessiooni Margusega kõrvalistmel, lõunast klassitundi ja pealelõunast teist sõidusessiooni Margusega. Kogu OT aja saab loomulikult iseseisvalt harjutada. Päeva lõpus tagasiside ja kokkuvõte.
Kahtade arv on piiratud - ajaliselt ei mahu rohkem kui 10..12 osalejat, seega - kes ees see mees, koolituse soovija võiks endast siinsamas lõimes märku anda. Osalustasu maksmine toimub koos OT osalustasuga.
Ise mõtlen, et professionaalne kõrvalpilk tuleb alati kasuks - lisaks tavapärasele tagasisidele trajektoori, sõidujoone, sissekeeramiskohtade jms osas saab infot ka oma sõidustiili kohta laiemalt - sõiduasend, käte ja jalgade töö jms. Kuna sõidusessioonid on individuaalsed siis ei ole probleem kui koolitusgrupis on väga erineval tasemel sõitjad.
quote:aerialistic: Will the training also be available for an English speaker?
The classroom stuff is really difficult to do in 2 languages but the most valuable part, hot laps with instructor beside you and personal feedback - this part I see no problem.
OT59 sõidukoolitusKui ilmateade ei üllata, siis jääb OT see kord vahele. Seega koolituse broneeringu tühistaks- saab keegi kindel tulija kasutada head võimalust.
quote:serõi: Mu meelest tuleks just vihma pärast eriti kohale tulla, vihma ei maksa absoluutselt karta.
Mul sama mõte. Vihmaga-märjaga on tegelikult palju raskem autot kontrolli all hoida ja seda peaks just eriti õppima. Muidu kipub OT peamine eesmärk olema a'la "ma pean iga hinna eest top100 sisse saama"
OT59 sõidukoolitusEttepanek koolitusel osalejatele, kellel on võtke kaasa telefoni peakomplekt, saab äkki vähema pingutusega instruktoriga sõidu ajal vestlust pidada.