Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
OT54 järelkaja
Pildi/video tegijaid oli mitmeid, midagi siia ka jõuab?
Üllataval kombel oli tutikas poolslick cup2 kõigest 0.2seki kiirem, kui mõni päev varem kasutatud tänavarehv pirelli p zero. Kurvi kiirused olid samasse auku ning p zero isegi pidurdas paremini. Siiani veel kratsin kukalt, et miks nii väikene vahe.
Pildi/video tegijaid oli mitmeid, midagi siia ka jõuab?
Üllataval kombel oli tutikas poolslick cup2 kõigest 0.2seki kiirem, kui mõni päev varem kasutatud tänavarehv pirelli p zero. Kurvi kiirused olid samasse auku ning p zero isegi pidurdas paremini. Siiani veel kratsin kukalt, et miks nii väikene vahe.
OT54 järelkaja
Esimene kord siis selle autoga rajal ja minul endal ka siis üldse esimene kord Auto24 ringil.
Masendavalt aeglane olin aga õnneks välja ei sõitnud ja midagi katki ka ei läinud. Sõita oli üle pika aja päris tore - seega oli igati positiivne päev.
Ja eks siis järgmine kord püüan juba kiiremini sõita...
Mis rõhkudega cup2 sõitsid?
2.0-2.1
Esimene kord siis selle autoga rajal ja minul endal ka siis üldse esimene kord Auto24 ringil.Rahulik sõit, alguse kohta täitsa hea. Aga liiga kaugel istud roolist, käsi läheb ikka täitsa sirgeks. Ürita roolile lähemale saada (seljatuge püstisemaks?). Lihtsalt sõbralik soovitus. ;o) Vaata natuke rinkavideosid ja juhtide asendeid - tegelikult on päris mitu sekundikümnendikku sealt võtta.
quote:Garfield: Rahulik sõit, alguse kohta täitsa hea. Aga liiga kaugel istud roolist, käsi läheb ikka täitsa sirgeks. Ürita roolile lähemale saada (seljatuge püstisemaks?). Lihtsalt sõbralik soovitus. ;o) Vaata natuke rinkavideosid ja juhtide asendeid - tegelikult on päris mitu sekundikümnendikku sealt võtta.
Ma hilisemas voorus sõitsingi lähemal ja natuke ka kiiremini. Aga mul on vaja autosse korralikku istet. Praegune originaaliste on liiga lahjade külgtugedega ja liiga libe. Istme otsingud käivad...
quote:Garfield: Rahulik sõit, alguse kohta täitsa hea. Aga liiga kaugel istud roolist, käsi läheb ikka täitsa sirgeks. Ürita roolile lähemale saada (seljatuge püstisemaks?). Lihtsalt sõbralik soovitus. ;o) Vaata natuke rinkavideosid ja juhtide asendeid - tegelikult on päris mitu sekundikümnendikku sealt võtta.
Ma hilisemas voorus sõitsingi lähemal ja natuke ka kiiremini. Aga mul on vaja autosse korralikku istet. Praegune originaaliste on liiga lahjade külgtugedega ja liiga libe. Istme otsingud käivad...
Kindaid soovitan ka. Ei lähe poepesa higiseks ja saab keskenduda sõidule.
Muus osas on trajektoor enamvähem, ruumi arenguks samuti.
Kui kellegil peale Silweri tahtmist rajal olles istmes kinni püsida, võin pakkuda kasutatud Recaro Profi SPA carbon-kevlar pinki. Specsid ja pilt internetist: