Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Ferraril oli tehniline rike ja tagant tulnud kvalifikatsiooni võitnud Corvette prototüübi juht ei märganud teda otse silma paistnud päikese tõttu. Juhid on teadvusel ja haiglas järelvalve all. Punased lipud ja tund aega võistlus seisis.
quote:peep:Juhid on teadvusel ja haiglas järelvalve all.
Viimased uudised räägivad, et Memo paraneb jõudsalt ning loota on täielikku tervenemist.
Need uuema aja kiirestisõiduautod on ikka müstiliselt turvalised.
Daytona 24 2014Ma kogu sõitu ei jälginud mõttega, oskab keegi öelda, kas üliväikesed vahed lõpus enamustes klassides olid põhim. turvaautode kasutamisega tekitatud ? Mahajääjad vist siiski ringi järgi sõita ei tohtinud ?
Igatahes lõpp oli väga pingeline, just midagi sellist mida pealtvaatajad näha sooviksid.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Daytona 24 2014Ma midagi sellist aimasin aga selle mehe seisukohtadega eriti nõus pole. See ala on eelkõige show ja alles seejärel sport - puht majanduslikel põhjustel. Kõigepealt tulevad vaatajad ja siis alles võistlejad. Milleks vaadata võistlust, kus võitja on selge juba kolm ringi enne lõppu ?
Ilmselt Euroopas ei saaks selliseid printsiipe rakendada kuna publik ei võtaks neid vastu aga seal on teised lood, asi on sisse töötatud ja toimib. Miks muidu NASCAR need sarjad üle sai võtta, mitte vastupidi ? Kuid ega copy/paste puhul pole edu garanteeritud, eks elu näitab.
28.01.2014 at 09:42
1 edit. Last edited 28.01.2014 at 09:42 by peep (Moderator)
Daytona 24 2014Nojah, selle ülevõtmise suhtes ma nii kindel poleks - Sebringis, Road Americal, Long Beachil jne sai vaatajad kokku ka ilma kollasteta jebimata, olid teleülekanded jne. Euroopa LMS oli alati palju halvemas seisus.
Anoh kodanik Panoze täpsete motiivide üle spekuleerimisega ma isiklikult pead vaevata ei viitsi, mingid dildowingid, Nissani pikalt saatmine, sarja müümine, eks igaüks võib oma varaga teha mis tahab.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
28.01.2014 at 10:45
2 edits. Last edited 28.01.2014 at 10:48 by Jesper
Ma isiklikult ei kujutanud enne ette, mis nipiga üldse on võimalik see DP nimeline naelakast P2-ga ära võrdsustada, või kuidas keegi üldse sellisele ideele saab tulla, anoh jah, see kollastega pidurdamine on kindlasti üks võimalus.