Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
15.-16.sept võistlus AudruringilKuidas mõista järgnevat lauset?
"Võistleja vastutab kõikide ringrajale ja ringraja kompleksi rajatistele tekitatud kahjustuste eest ning kohustub kahjustused hüvitama hiljemalt 30 päeva jooksul alates vastavasisulise nõude saamisest."
Kas see peaks tähendama, et kui võistleja võistlusolukorras satub murule, siis peale võidusõitu võtab igaüks oma reha ja muruseemne ja hakkab haljastust taastama Või esitatakse talle sellekohane arve, sama rajapiirete kohta. Võidusõidul ei kõla see väga loogiliselt.
Või on siin mõeldud eelpoolmainitud aukude puurimist või mõnda muud hooletusest või tahtlikult tekitatud kahju?
15.-16.sept võistlus AudruringilEks Andres oskab täpsemalt öelda aga niipalju kui mina olen kuulnud siis hetkel on nägemus, et iga mees katab oma tekitatud kahjud ise, kuna solidaarse vastutuse sisseviimine tõstaks osaluskulusid. Näiteks Saksas maksab iga osaleja kohe oma 60 EUR'i ära ja on edaspidisest vastutusest vaba. Ma kahtlustan, et neil on see nii seoses sooviga mitte tegeleda vastutuse määratlemisega võidusõidusituatsioonides kus osaleb rohkem kui üks auto ?
Kas meil jagatakse kahju summa autode arvuga kes osalesid situatsioonis või otsustab kohtunik need proportsioonid ?
15.-16.sept võistlus AudruringilNo sel juhul peaksime me valima igaks võistluseks arbitraazi ja arvestama peale võistlust veel paaritunnise ajakuluga, sest enamus rajalt lahkumisi käivad ikka käsikäes kompvek suus mõne meeldiva konkurendiga. Ja harva esineb juhuseid, kus üks paljudest võimalikest osapooltest tõstab kätt nagu korralik koolipoiss ja teatab, MINA TEGIN.
15.-16.sept võistlus AudruringilMuru külvamist sõitjatelt ei oodata, aga põrkepiirde taastamise kulusid küll (juhul kui oled nii MEES, et suudad selle kõveraks sõita).
15.-16.sept võistlus AudruringilVäga asjakohane märkus minu arust.
Kui autos juba reisijana põrkepiirde poole liikudes veel ka selle peale peaks mõtlema,et jumala eest ei oleks see mees suure algustähega,kes veel piirdeid kinni hakkab maksma
See kinnimaksmise asi peaks puudutama ikkagi rajapäevasid,mitte reaalseid võistlusi.
See et võistlusel kindlustust pole,on korraldaja probleem.
15.-16.sept võistlus AudruringilKüssa seoses 13-14 toimuvate vabatreeningutega. Mis maksab päev ja kui pikkadeks tsükliteks on jaotatud tsiklite ja autode vahe trennide aeg?
15.-16.sept võistlus AudruringilSorry, ma tõesti tsiklimeeste juhendit ei lugenud ja sellist formaati nagu mitteametlik treening (no service) antud raja kodulehel pole.
Aga siin foorumis nagu tsiklimehed tavaliselt sõna ei võta ka ja autojuhendis sellest tõesti ka juttu ei ole.
quote:peep: Kui laupäeval juhtub pilves ilm olema, siis saame esimese pimedasõidu kogemuse.
Kui pilves ei ole, st. päike siis saab pimestamiskogemuse - madal päike on vaata et hullem, kui tuledega sõit. Õnneks on uus stardisirge praeguse õhtupäikese suhtes nurga all ja probleeme võib olla T11-T12 ja T14-T15 lõigul. Meil kunagi lubati õhtuseks trenniks üle poole esiklaasist "kinni teipida".
15.-16.sept võistlus AudruringilNoh võidusõitjad, otsige nüüd oma kuurid läbi, 1 veel ja siis saavutab BMW Cup oma kauaoodatud 20 autolise stardirivi!!!