Poster |
Message |
peep Moderator |
Väike meeldetuletus !
Pilte vaba raja ürituselt Bikerniekil.
http://auto.delfi.lv/zinas/raksts/4831 |
10.08.2007 at 10:42 |
|
MarkoGTi |
Väike meeldetuletus !
njaaa...läks vist nati käest ära |
10.08.2007 at 12:30 |
|
kronja |
Väike meeldetuletus !
roolis olnud isik ei pidanud peale avariid haiglasse ka minema
avari põhjuseks et külg läks ette, siis teisele poole (hakkas perset loopima) ja järgnesid paar kukerpalli.. (tuttav lätlane tõlkis) |
10.08.2007 at 15:08 |
1 edit. Last edited 10.08.2007 at 15:09 by kronja
|
Garfield |
Väike meeldetuletus !
quote: kronja: avari põhjuseks et külg läks ette, siis teisele poole (hakkas perset loopima) ja järgnesid paar kukerpalli.. (tuttav lätlane tõlkis)
Meeldetuletuseks - meil on enne iga OT koosolekul räägitud, et ärge hakake üritama rooli lappamisega sirgeks saada. Sidur-pidur põhja ja las läheb, kuni hoog maas. Asi lõppeb väikese tiirutamisega murul ja üldiselt jääd ratastele. Riias on muidugi betoon lähedal aga Sauga rajal on ruumi minna küll ja küll. Mina olen selle nipiga Sauga kiirest 3x sisekurvi välja sõitnud (siis kui veel ringrajal võistlesin), alati on auto terveks jäänud. Tiimikaaslane üritas "sirgeks lapata", järgnes sama, mis selle 300c-ga. Ainult kohas "siis teisele poole" järgnes 8x katust ja võistlusauto kanti maha.
13.08.2007 at 09:40 |
|
kronja |
Väike meeldetuletus !
quote: Garfield: quote: kronja: avari põhjuseks et külg läks ette, siis teisele poole (hakkas perset loopima) ja järgnesid paar kukerpalli.. (tuttav lätlane tõlkis)
Meeldetuletuseks - meil on enne iga OT koosolekul räägitud, et ärge hakake üritama rooli lappamisega sirgeks saada. Sidur-pidur põhja ja las läheb, kuni hoog maas. Asi lõppeb väikese tiirutamisega murul ja üldiselt jääd ratastele. Riias on muidugi betoon lähedal aga Sauga rajal on ruumi minna küll ja küll. Mina olen selle nipiga Sauga kiirest 3x sisekurvi välja sõitnud (siis kui veel ringrajal võistlesin), alati on auto terveks jäänud. Tiimikaaslane üritas "sirgeks lapata", järgnes sama, mis selle 300c-ga. Ainult kohas "siis teisele poole" järgnes 8x katust ja võistlusauto kanti maha.
that is so true
kuskil videote all (vist) võis ühte civic'ut ka näha, mis samamoodi üritas end päästa ja saugal katuse tegi... |
13.08.2007 at 14:30 |
|
|