Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
OT XXX Pärnu järelkajaTänud korraldajatele! Ilm oli küll minu auto jaoks selgelt liiga kuum, aga kuna PB-st sai jälle pool sekundit maha hammustatud, siis tuleb rahule jääda.
OT XXX Pärnu järelkajaKuigi turvapuuriga ja natukene jäigemate õõtsapuksidega oli märkimisväärselt lihtsam sõita, jäid ringiajad ikkagi kehvemaks enda eelmise aasta saavutustest. Vist sellepärast et mootorit ei saanudki päris puhtalt tööle ja rehvid olid ka vanad. Tehnika üldiselt pidas sellele kuumale ilmale siiski vastu.
Kokkuvõttes üks järjekordne väga hea üritus enda ja auto testimiseks ning et on jätkuvalt olemas inimesed kellel jätkub jõudu neid korraldada. Tänan ja jõudu edaspidiseks !
OT XXX Pärnu järelkajaVaatamata sellele, et sai nööri otsas koju tuldud jäid muljed ikka positiivseks.
Mõnus väga hubane üritus oli seekord - rahvast vähe ja mul kuidagi sattus nii, et sain väga palju täiesti segamatult üksi oma sõitu sõita. Päris hea tunne ja rütm tekkis. Aegades see kahjuks ei kajastunud ja mingi imelik 1.08 on tänavarehviga hetkel laeks (ka eelmine kord nühkisin täpselt samasse auku aega). Tunde poolest on igal pool trajektoorides arenguruumi kõvasti - peaks vist järgmine kord kellegi kõrvale kommenteerima võtma.
OT XXX Pärnu järelkajaLisasin oma foto ja video materjali . Pilte palju pole kuna olin rajal jne. Samas nägin palju korralike aparaatidega pildistajaid
Kusjuures ei saanudki - mul ei läinud kordagi libisema, teisel piloodil ühe sessiooni jooksul korra nagu läks kuid järgmiste sessioonide jooksul mul ei tekkinud probleemi.
Küll aga vist on plokikaanes midagi laiali - pole veel vaadanud, mis täpsemalt.
OT XXX Pärnu järelkajaTänud korraldajatele, mõnus üritus oli.
Rajale pääsemist ei pidand kordagi kaua ootama.. Kahju, et tehniline rike vaid 3 sessiooni sõita lasi Tehnilise rikke täpne olemus on veel väljaselgitamisel - šikaanis 3ndalt 4ndale vahetades "kadusid käigud ära".