Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodGosh kui head häält C6R ikka teeb.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videodMinul võttis 2.49 peal korraks hinge kinni, et nüüd läheb käest ära, aga kus sa sellega tüüp keerab rahulikult vastu ja annab gaasi. Tüüp on vist seal Porches sündinud.
Ringrajateemalised videodMa vaatasin sama kohta ja imestasin mehe julgust, see on väga kiire kurv. Auto ujub päris palju, historicud kasutavad mingeid vanaaegsete võistlusrehvide replicaid - ju siis nende pidamine on samuti vanaaegne.
quote:peep: Ma vaatasin sama kohta ja imestasin mehe julgust, see on väga kiire kurv. Auto ujub päris palju, historicud kasutavad mingeid vanaaegsete võistlusrehvide replicaid - ju siis nende pidamine on samuti vanaaegne.
Ma olen seal kurvis pealtvaatajana seisnud päris mitu korda.
Suht paljud autod keeravad seal vastu, isegi igasugused uued Cup-i Porged jne..
Vbl see tagab siis sirge alguses suurema kiiruse vms...
A see mees väntas rooliga küll jube palju, aga auto käis täpselt õiget rada pidi.
Ta vist tõesti oli enne ka selle autoga sõitnud
quote:peep: Ma vaatasin sama kohta ja imestasin mehe julgust, see on väga kiire kurv. Auto ujub päris palju, historicud kasutavad mingeid vanaaegsete võistlusrehvide replicaid - ju siis nende pidamine on samuti vanaaegne.
Niipalju kui mina aru saa, siis selle aja masinatel oli tähtis kiiruse hoidmine, kuna mootorid olid suht nõrgad. Tänapäevaga võrreldes on juhitavus ja auto olemine vedel, aga see aitas hoida kiirust ja arvatavasti sobis rehvidega kokku. Ja rajad olid ka neil sujuvamate kurvidega. Kurdavad neile sobivaid radu väga vähe.
Lahe on see, et hallipäistele vanakestele ei saa nooremad vastu, sest neid selliseid oskusi tänapäevaste masinatega ei õpi
12.02.2010 at 10:52
1 edit. Last edited 12.02.2010 at 11:14 by kivialune
Ringrajateemalised videodSpa ongi n.ö. vanaaegne rada ja muide sellest konkreetsest kurvist sõidab mistahes auto põhjagaasiga läbi ehk seal pole "vaja" midagi libistada või hoogu võtta. Kogu see lõik 2.35 alates kuni umbes 2.53 on pedal to the metal, siis lased nats järgi ja jälle täisgaasiga kuni shikaanini. Muide mu enda parim ring seal on umbes sama kui selles videos aga ilma trafficuta ja võrreldamatu autoga.
Siin üks minu tehtud pilt historicu autost nendel kummalistel rehvidel:
Muidugi, ega seda ei tea, kas antud vidoes olid just samasugused ?
Ringrajateemalised videodSelle video kirjelduses oli öeldud, et auto on mingite spetsialistide poolt ettevalmistatud. Ehk siis see 911 ei ole vist pris tehaseseades 2.0 911. Sellest mootorist saadakse tavaliselt 220-230 hj probleemideta kätte ja et pre-76 911-d ei kaalu eriti midagi (tavaseades üle 900 kg veidi), see ilmselt sinna 800 kg kanti, siis on tagamootoriga autoga päris tükk tegu seda ohjata.
Sõidust tundub just, et auto sõidabki mingitel historic replica rehvidel, kuna vaadates isegi tehaseseades, kuid kaasaegsete rehvidega 911-de sõitude salvestisi, sealt sellist ujumist küll silma ei hakka.
Igatahes väga nauditav sõit oli ja mootori hääl lausa paitas kõrvu (S-i momendigraafikuga mootor, tehasest 7500-8000 rpm).
Ringrajateemalised videodSoovitan tähelepanelikult jälgida, mismoodi tüüp käike alla vahetab