Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Põnevaid linke vol 2Välimus on suhteliselt sarnane lubatule aga 40-45k hinnasilt on ka juba selline, mis paneb natuke mõtlema mida osta.
Selle raha eest võiks nelivedu olla.
Põnevaid linke vol 2Mõtlesin et jagan huvitavaid Youtube kanaleid.
1. https://www.youtube.com/user/Jafromobile/videos/
Auto huviline peab video päevikut oma tegemistest. Äärmiselt pedantlik nii mehaanikuna kui video tootjana. Mina olen talle juba aastaid kaasa elanud, alati edevus sees kui ta uue video üles riputab.
2. https://www.youtube.com/user/badobsessionmsport/videos/
Poisid panevad oma oskused proovile. Ehitavad vanast minist mingit imelikku asja. Well documented and extremely well fabricated project. Igale tehnika huvilisele väärt vaatamist.
Võib tunduda nagu tegu oleks tüüpilise ameerika tv showga, aga Roadkill on Youtube exclusive ja täiesti ehe. Tüübid teevad seda mis me kõik oleme vähemalt korra unistanud. Humoorikas ja entertaining. Neil päris oma kanalit ei ole. Kõik nende videod on Motor Trend kanalil. Otsi Youtubist Roadkill leiad kõik episoodid.
Igale auto huvilisele peaks sminu listis midagi leiduma. Kahjuks ei ole ma ühtegi kvaliteetset ringraja teemalist kanalit leidnud. Kui keegi teab midagi lisada siis mina ootan huviga.
Põnevaid linke vol 2Päris huvitav (kuigi kohati raskesti loetav) filosoofiline artikkel AD ja HD autodest ja sellest, mis ootab hobiautondust tulevikus.
AD=autonomous driving, HD=human driving
Imeilus auto minu arust, kahju et see konseptsioon kasutusse ei läinud.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Enamus aegu on sõitnud kas profid või väga kogenud amatöörid. Kui oled lihtsalt huviline oma autoga aga siiski piisavalt kiire, siis on vahe nende aegadega 20-30 sekundit. Minu tase on olnud ca. +40 sekundit kui olen paar korda sõitnud võrreldavas standardkonditsioonis autoga. Eks vahe tuleb kombinatsioonist sõiduoskustest ja enesealalhoiu instinktist kui oma isikliku autoga seda teha.
08.10.2015 at 10:58
1 edit. Last edited 08.10.2015 at 12:41 by peep (Moderator)