Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
Pidurivedelikud - Motul RBF 600Tõenäoliselt ei olnud jahutusringid piisavad. Seistes ei toimu ventileerimist ja õhu peale/äravoolu, siis niimoodi ta seistes seal supordis ära mullitas.
Pidurivedelikud - Motul RBF 600Tegin eile just pidurite pärast päris pika jahutusringi ja hoolimata korralikust kärssamisest rajalt tulles, probleeme polnud
Kasutan ka ATE Racing Blue'd
Pidurivedelikud - Motul RBF 600Atoy-s (atoy.ee) on tavaliselt letis olnud ja hind pole ka paha.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Pidurivedelikud - Motul RBF 600Annan teada, et mul on 1 liiter ATE Super Blue Racing pidurivedelikku on veel kontoris olemas. Hind oli vanasti 250eek/L ehk nüüd siis 16€/L. Ehk on kellegi enne päris hooaja algust veel vaja.
Pidurivedelikud - Motul RBF 600Tänapäeval on kimamine nii moes et isegi Järve Autotarbes on Ate Blue riiulikaup rääkimata peenematest butiikidest ja motopoodidest. Veebist tellimine pointless.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Pidurivedelikud - Motul RBF 600Ma olen aastaid otsinud kohta, kust Eestis saaks Ate Typ200 pidurivedelikku (Racing Blue "tavalist" värvi analoog). Täna juhuslikult leidsin eparts.ee otsides koodiga 03990162022 ja 10.- eur liiter! Hea vahetada sinisega kordamööda...
Edit: Hinnaga nad eksisid nagu karta võis. 17.- on õige ja tellimine võtab aega...