Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videod vol. 2
Ma olen sellest autost haigelt sissevõetud. Supertasemel insenerisaavutus, eirates kõike, mis meile on nii armsaks saanud
02.11.2012 at 23:27
1 edit. Last edited 02.11.2012 at 23:47 by Jackson
Ringrajateemalised videod vol. 2Ma kõigun servast serva juba pikemat aega Ühest küljest tore auto, aga teisest küljest selle loojad pushivad oma ärihuve, üritades teha Deltawingi monoklassi või midagi muud sarnast. Alguse sai asi ju teatavasti üldse Indycari uue auto konkursist, mille lõpuks võitis Reynard. Ma isiklikult pigem tahaks näha reeglistikku, mille järgi oleks lisaks DW-le ka kõiksugu teistsugused autod ja lahendused teretulnud. Võibolla on hoopis parem laiad rattad ees ja kitsad taga? Võibolla kuus ratast? Või kolm? Või kaks ühel küljel ja kolm teisel? AWD? Aga hetke DW bande ei taotle vabadust, vaid lihtsalt ühe paradigma asendamist teisega, mida nad saavad kontrollida ja mille pealt teenida.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Ringrajateemalised videod vol. 2Üks uus film esilinastus Austinis F1 etapi eelõhtul - "1", dokumentaalfilm 60ndate ja 70ndate vormel-1-st. Loodetavasti avaneb kunagi võimalus seda näha, artikkel siin:
Ringrajateemalised videod vol. 240.10 koha peal on hea näide, kuidas hommikuks on ajudest mahlad väljas. Konkreetsel juhul oli tegu lausa VW tehasetiimiga, mitte mingite amatööridega ! Sama masinaga sõitis mh. Carlos Sainz aga tema polnud sel hetkel roolis.
Ringrajateemalised videod vol. 2ROC Audi R8 probleemidest keegi täpsemalt teab midagi? Whincup ütles Priaulx R8-ga tehtud rämedat väljasõitu kommenteerides, et ilmselgelt pidurid kadusid ära ja et kogu päev on ühe R8 ABS jamanud (kui ma ikka õigesti kuulsin).
EDIT: googeldasin ise välja, Priaulx gaasipedaal kiilus kinni.
17.12.2012 at 09:30
1 edit. Last edited 17.12.2012 at 09:32 by rustang (Moderator)
Külastasin seda kohta paar aastat tagasi, väga ulmeline ning otse Barcelona külje all ehk lihtne minna kui sealkandis oled. Kahjuks mitte eriti kergesti leitav ilma eeltööta.