Oled juba tqhq foorumi kasutaja? Su kasutajatunnus ja salasõna kehtivad ka siin foorumis.
Tuleb vaid tqhq foorumist välja logida ja siis ükskõik kummas foorumis uuesti sisse logida.
quote:urmet:
ca 300.- maksab Photopointis iminapaga ministatiiv. Ma olen mõned korrad kaamera sellega pea alaspidi esiklaasi külge pannud - saab hakkama küll. Selline jupp on piisavalt odav, et alguses proovid ja siis teed otsuseid, mida ehitada või osta.
Hmm, see sobiks alguses isegi(kaamera kaalusin ära: 460g suure akuga ja 380g väikse akuga). Aga edaspidi tahaks mingit sellist kinnitust kuhugi aretada, et lastaks ka rahvasprindil rajale sellega.
quote:Silwer: Chasecam on äge aga maksab ka omajagu.
Heh, ma sain õnneks omal ajal näpud vahele. Esimese partii hind oli väga atraktiivne. Aga tegelikult on praegustel salvestitel vaikimisi sees G-jõudude moodul, mis teeb hinna väheke krõbedamaks. Alguses oli see eraldi hinnaga ca 100 USD. Minu omal seda moodulit pole ja ei näe ka esialgu mõtet. Tekkis aga mõte osta split-screen protsessor ja teine kaamera. Eks näis, kas teostub. Esmalt tuleb autot arendada